Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJELI POKUŠAJ

VIDEO Albanski "huligani" se osramotili: Napali nekoliko Poljaka, a zatim bježali od njih

Foto: Reuters
1/5
13.10.2021.
u 19:33

Iako je gostujućih navijača bilo možda desetak, a domaćih osjetno više, to u konačnici nije igralo bitnu ulogu.

Poljska je pobijedila Albaniju 1:0 u Tirani, što joj je donijelo drugo mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a domaćina srozalo na mjesto ispod. Koje ništa ne donosi u konačnici! Navijačima se to nije svidjelo pa su nastali poveći neredi...

Utakmica je prekinuta na pola sata odmah nakon pogotka Swidierskog u 77. minuti jer su domaći navijači zasuli travnjak bocama i raznim predmetima. Zbog toga će FIFA, sasvim sigurno, kazniti Albance kako bi ubuduće poradili na osiguranju pri ulasku na stadion.

Foto: Reuters

A kad smo kod tog... Ispred njega su bili neredi neposredno prije utakmice, ali Albanci se nisu baš proslavili. Iako brojniji, pokušali su napasti desetak Poljaka i na kraju se dali u bijeg jer očito su pokušali napasti krive. Ne samo da gostujući navijači nisu bježali već su krenuli spremno u sukob.

Srećom, policija je sve spriječila na vrijeme, ali šake i razni predmeti stigli su poletjeti prije tog čina.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
07:31 14.10.2021.

Poljaci slavenska kršćanska braća sa sjevera.

SP
Sankt Pauli
03:30 14.10.2021.

Ah bas.. pa vidi se na Snimku da ih Policija tjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije