Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Vida korak do velikana, transfer života napravio najmlađi vatreni!

Vida Ćaleta Car
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
19.07.2018.
u 11:37

Vida je u Bešiktaš stigao na početku ove godine besplatno iz kijevskog Dinama, pa nema sumnje da je turska momčad napravila sjajan posao.

Domagoj Vida na korak je do Liverpoola! Engleski velikan napokon je uspio slomiti Bešiktaš ponudom od 22 milijuna eura te mu sada preostaje dogovoriti detalje ugovora s hrvatskim braničem, tvrde turski mediji.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman ponudu redsa prihvatio je tek nakon savjetovanja s trenerom Senolom Gunesom.

Vida je u Bešiktaš stigao na početku ove godine besplatno iz kijevskog Dinama, pa nema sumnje da je turska momčad napravila sjajan posao.

Vida Ćaleta Car
1/3

Danas bi u Francuskoj transfer trebao finalizirati najmlađi vatreni Duje Ćaleta Car. Njega je za 17 milijuna iz Red Bull Salzburga doveo Marseille, a transfer je potvrdio trener francuskog kluba Rudi Garcia.

– Ja sam miran. On će danas doputovati kod nas i ako prođe liječnički, potpisat će petogodišnji ugovor s Marseilleom, ali neće se odmah priključiti pripremama. Počet će trenirati s ostalim internacionalcima 6. kolovoza – rekao je Garcia

Komentara 34

VL
VladoEsseker
12:42 19.07.2018.

Klopp kupuje uigrani tandem Vatrenih,svaka čast to je velika stvar za našu reprezentaciju.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:15 19.07.2018.

Vida i Lovren !🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

SX
sudbina x
13:06 19.07.2018.

southman : Bojim se da se ti razumiješ u nogomet ko Marica u krivi k..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije