Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVA HRVATE

Kelavin suigrač sinu dao ime Modric, a drugi mu se zove Andric!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
10.03.2016.
u 16:58

- Da, istina je. Sviđa mu se Luka kao igrač - potvrdio je vijest za Hinu hrvatski vratar Ivan Kelava Márquezov suigrač u Granadi.

Vezni nogometaš španjolskog prvoligaša Granade, 29-godišnji Javi Marquez dobio je sina te ga nazvao Modrić, jer mu se sviđa kako igra hrvatski reprezentativac i vezni igrač Real Madrida Luka Modrić.

- Da, istina je. Sviđa mu se Luka kao igrač - potvrdio je vijest za Hinu hrvatski vratar Ivan Kelava Márquezov suigrač u Granadi. 

- Mislim da ima i sina Andrica, kojeg je nazvao po bivšem Hajdukovom igraču Srđanu. Obožava hrvatske vezne igrače - rekao je Kelava.

Granada je u četvrtak čestitala Marquezu na prinovi u obitelji. Vezni igrač je ranije nastupao i za španjolske klubove Mallorcu, Elche i Espanyol.

>> Koji su još igrači imena djeci davali prema slavnim nogometašima pogledajte ovdje

>> Modrić na izlaznim vratima jer u Real Madrid dolazi nova megazvijezda?!

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:44 10.03.2016.

Sva sreca kaj mu se ne svidja Corluka, ili Srna....

DU
Deleted user
19:05 10.03.2016.

Nij loš Alesandar ( Rajčević ), Miloje ( Novakovič ), Agim ( Ibaimi ), Nesur ...

Avatar germanikus
germanikus
07:36 11.03.2016.

loluk...ili primjerice Janeza Mojca Alenka Bratušek .......hihihihihihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije