Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NA IZBORE

Velimir Zajec objavio rijetku fotografiju. Legenda Dinama posjeduje iskaznicu koja vrijedi milijune

Velimir Zajec / Privatna arhiva
10.02.2024.
u 12:37

Kandidat za predsjednika pozvao je navijače da se učlane u Dinamo, a to je napravio uz priloženu člansku iskaznicu, prvu izdanu nakon povratka imena Dinamo na Valentinovo 20000. godine

Kandidat za predsjednika Dinama Velimir Zajec na svom je facebook profiilu pozvao navijače da obnove članstvo kako bi mogli glasati na prvim demokratskim izborima 2. ožujka, a pritom je objavio zaista raritetnu fotografiju. Naime, objavio je svoju člansku iskaznicu Dinama od 15. veljače 2000. godine, kada je postao prvi član Dinama poslije povratka imena.

GALERIJA Ugledni profesor najavio je za VL prve poteze Dinamovog proljeća

1/7

Iskaznica je to koja vrijedi milijune... A kakva je tad euforija za Dinamom vladala najbolje pokazuje podatak da je u samo jednom danu klub dobio 6000 novih članova! Euforija Dinamo trese i danas, ali zbog napete borbe za naslov te prvim demokratskim izborima pred vratima. A, naravno, i mogućem povratku klupske legende Zajeca u Maksimirsku 128.

VEZANI ČLANCI:

Inače,svi koji žele glasati na izborima moraju obnoviti članstvo najkasnije do 15. veljače, a to je moguće napraviti online na stranici www.ulaznice.hr/gnk-dinamo, ali i fizički u bilo kojem od Fan shopova, odnosno u Bad Blue Boys Fan shopu u Ilici 37.

Foto: Velimir Zajec / Privatna arhiva

Komentara 4

EL
EldersWisdom
17:06 10.02.2024.

Uclani se u klub da bi glasao izmedju sadasnje nesposobne garniture i opcije koja je Dinamo dovela na prosjacki stap, prije dolaska Mamica u klub. Sry ali tu nemam za koga glasati.

Avatar Stripi
Stripi
16:02 10.02.2024.

Dinamo nije samo purgerski nego hrvatski...ovaj klaun neka ide u Atenu on je samo uzimao od Dinama. Kada dolaze u klub neka kažu koliko eurića donose ili kojeg sponzora dovlači. Fukaro odjebi od svetinje!

BS
Berekin ST
12:59 10.02.2024.

Nije tada vraceno ime nego je to dan osnivanja kluba nakon stecaja NK Croatia koja je nastala nakon stecaja hask gradjanskog koji je nasta preimenovanjem dinama iz 1945

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije