Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI RADNI DAN

Velimir Zajec napravio je prve poteze kao novi predsjednik Dinama. Evo što je odradio u Maksimiru

Zagreb: Velimir Zajec, novi predsjednik Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/24
11.03.2024.
u 15:21

Zajec smatra da je u ovom trenutku najbitnije uspostaviti dobar odnos s momčadi, koja se bori za tri trofeja i koja lovi zaostatak za Rijekom i Hajdukom u borbi za naslov prvaka

Legendarni Velimir Zajec sinoć je u ulozi novog predsjednika Dinama proslavio uvjerljivu pobjedu protiv Slaven Belupa 5:2. Danas je odradio prvi radni dan kao novi predsjednik hrvatskog prvaka. Prvi sastanak je obavio s trenerom Sergejem Jakirovićem i kapetanom Arijanom Ademijem.

GALERIJA Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama

Zagreb: Velimir Zajec, novi predsjednik Dinama
1/26

Zajec smatra da je u ovom trenutku najbitnije uspostaviti dobar odnos s momčadi, koja se bori za tri trofeja i koja lovi zaostatak za Rijekom i Hajdukom u borbi za naslov prvaka. Također, imaju velike šanse ući u četvrtfinale Konferencijske lige protiv PAOK-a kojeg su dobili na Maksimiru 2:0. 

Također, nakon sastanka s Jakirovićem i Ademijem, Zajec je okupio cijelu momčad. Ohrabrio je ekipu uoči odlaska u Solun na uzvrat osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Zajec je danas razgovarao i s novim članovima Izvršnog odbora. Morat će što prije pronaći novog sportskog direktora i Dinamo ga želi dovesti što ranije kako bi se pripremio za ljetni prijelazni rok. 

VEZANI ČLANCI:

Članovi uprave Podnar i Tomačić sasvim sigurno će dobiti otkaze, dok je situacija s Peras još neizvjesna zbog visoke otpremnine. 

 

Ključne riječi

Komentara 18

MM
Mirko_Motika
16:34 11.03.2024.

početak kraja

Avatar Moodleen
Moodleen
15:48 11.03.2024.

Predsjednik treba klubu pribavljati lovu, a ne igračima govoriti kojom nogom se izvodi korner.

BS
Blue_shirt
16:38 11.03.2024.

Ocemo svaki dan imati i dalje izvjestaj o izjavama i potezima udruge DTSM ? Pa ljudi realno, koga zanima ovo. Osvojili ste sve fotelje, metode su bile kakve jesu, nebitno. Kak se kaze nepitaj kako sam do toga dosao. Tuu ste di ste. Postavite jos tih par fotelja koje niste i preuzmite odgovornost. Nemojte svaki dan kao sef vam TT sazivati konferencije i pricati sto cete i kako cete. Krenite raditi. Osigurajte nove sponzore, pretpostavljam da su PSK i Lana isto tako kao i clanovi uprave bivsi, tj. raskinuti su ugovori o suradnji tj. o financiranju. Sad dajte nove izdasnije sponzore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije