Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA ODLUKA

Rudeš zabranio dolazak na zapad Kranjčevićeve u obilježjima Dinama. Ovo je njihovo objašnjenje

Zagreb: Navijači na tribinama prate susret Dinama i Slavena
Foto: Josip Regovic
1/13
11.03.2024.
u 11:39

U prvom dijelu sezone kao razlog su naveli da je to odluka policije, što je policija kasnije demantirala što je izazvalo brojne reakcije navijača Dinama.

Nogometaši Rudeša i Dinama odigrat će utakmicu u posljednjem kolu HNL-a prije reprezentativne pauze i ulaska u završni diosezone. Iz Rudeša su danas objavili informacije o ulaznicama za utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a iz fenjeraša HNL-a su ponovili situaciju kao iz prvog dijela sezone. To je svakako čudna odluka poštoi nema opasnosti od navijačkih incidenata, nikada prije nismo doživjeli tako nešto na utakmici dva zagrebačka prvoligaša.

GALERIJA Barišić je nakon poraza imao snage za tek jedan potez. Boysi ga otjerali sa stadiona

Zagreb: Navijači na tribinama prate susret Dinama i Slavena
1/9

Na zapadnu tribinu se tako neće moći ući u navijačkim obilježjima Dinama, a bit će zabranjeni rekviziti, transparenti  i zastave gostujućeg kluba iz Maksimira. Kao razlog tome iz Rudeša su naveli protokolarne razloge. U prvom dijelu sezone kao razlog su naveli da je to odluka policije, što je policija kasnije demantirala što je izazvalo brojne reakcije navijača Dinama.

VEZANI ČLANCI:

Gotovo svi navijači Rudeša navijaju i za Dinamo pa je tako malo vjerojatno da bi moglo doći do nemilih scena i tučnjave. Inače, predsjednik Rudeša Josip Šimunić bivši je nogometaš Dinama, pa stoga i nije pretjerano jasno zašto je došlo do te odluke. Isto tako, iz Rudeša su napisali kako sve ulaznice moraju biti isprintane i u fizičkom obliku, a ulaznice će se prodavati na Kranjčevićevoj od utorka do četvrtka od 13 do 18 sati ili putem interneta. Na dan utakmice prodaje ulaznice neće biti.

Ključne riječi

Komentara 4

LJ
ljudeman
12:28 11.03.2024.

Ali zato će biti hajdukovih napretek

Avatar memento mori
memento mori
12:22 11.03.2024.

Umjetno napumpavano zanimanje za bezveznu utakmicu

CH
chemica
12:21 11.03.2024.

Pripustite onu više nego upitno uračunljivu čeljad neuspješno preodgojenu u grčkim zatvorima među roditelje s djecom. Ma neće to ništa. Hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije