Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO S VURGINCOM
Povratak na članak

Velimir Bujanec otkrio kako su uzvratili nogometašu koji ih je naživcirao: 'Ovo nisam nikome ispričao'

- Bio je jedan Batalo, kasnije sam čuo da je kasnije branio u Vojvodini. Uvijek je radio spačke i pričao dobre viceve.

Komentari 6

FA
fajlpz
18:36 08.09.2020.

Tipično njegov nivo

VL
DU
Deleted user
15:00 08.09.2020.

Latentni homoseksualci i golden shower! Kako to meni normalnom nikada nije palo na pamet u životu da idem nekoga zapišavati, eventualno ako sam zapišavao stvari po kući i oko kuće to je bilo do 2 godine života i od tada sam shvatio gdje i kako treba pišati. Bože , abortus mora biti obavezan kako se ovakvi poput zapišavača na kokainu ne bi više rađali!!!

VL
DM
drazen.muhvic
07:01 09.09.2020.

Bujanec - obrazac radikalno desničarske kulture...

VL
RO
romobil
09:21 09.09.2020.

Tko je ovaj!?

VL
Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
15:04 08.09.2020.

Bujanec odličan, zayebant, ide protiv struje, udara u osinje gnijezdo, drčan i skandalozan pomalo, ali jednostavno se ne može reći da je neiskren, neautentičan, potkupljen kao ostali, ili da ima zle namjere kako ga mediji prikazuju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.