Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO S VURGINCOM

Velimir Bujanec otkrio kako su uzvratili nogometašu koji ih je naživcirao: 'Ovo nisam nikome ispričao'

Bujenec
Foto: Podcast Inkubator
08.09.2020.
u 14:42

- Bio je jedan Batalo, kasnije sam čuo da je kasnije branio u Vojvodini. Uvijek je radio spačke i pričao dobre viceve.

Televizijski voditelj Velimir Bujanec gostovao je nedavno u Podcast inkubatoru te ispričao anegdotu koju su on i Davorom Vugrinec doživjeli dok su igrali u mlađim kategorijama Varteksa.

- Bio je jedan Batalo, kasnije sam čuo da je kasnije branio u Vojvodini. Uvijek je radio spačke i pričao dobre viceve. Srbi inače imaju smisao za humor - rekao je Bujanec i nastavio:

- Nešto nepolitički nas je iživcirao na terenu i dok se tuširao smo se popiš... po njemu. I prijavio nas je da smo to napravili zbog njegove nacionalnosti.

Bujanec je tada sve više gubio interes za nogomet, dok je Vugrinec napravio veliku karijeru.

- Mene nije bilo briga jer sam to shvaćao kao druženje i zezanje, a pred Vugrincem je bila karijera. Htjeli su nas izbaciti i ja sam rekao da sam to napravio. Vugrinca nisu dirali, a mene su suspendirali. Ovo nisam nikome ispričao.

Pogledaj ponudu Germania kladionice

Ključne riječi

Komentara 6

FA
fajlpz
18:36 08.09.2020.

Tipično njegov nivo

DU
Deleted user
15:00 08.09.2020.

Latentni homoseksualci i golden shower! Kako to meni normalnom nikada nije palo na pamet u životu da idem nekoga zapišavati, eventualno ako sam zapišavao stvari po kući i oko kuće to je bilo do 2 godine života i od tada sam shvatio gdje i kako treba pišati. Bože , abortus mora biti obavezan kako se ovakvi poput zapišavača na kokainu ne bi više rađali!!!

DM
drazen.muhvic
07:01 09.09.2020.

Bujanec - obrazac radikalno desničarske kulture...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije