Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U talijanskim medijima

Veliko iznenađenje: Klupu BiH ne preuzima Bilić, već ukrajinska nogometna legenda?

ITA, Coppa Italia, AC Milan vs Genoa CFC
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
1/3
09.07.2023.
u 19:46

Jedan od potencijalnih kandidata bio je i Slaven Bilić, no bivši hrvatski izbornik po drugi puta je otišao u Saudijsku Arabiju. Ovoga puta vodit će šestoplasirani Al Fateh

Faruk Hadžibegić neslavno je završio svoj mandat na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nakon što je reprezentaciju susjedne države porazio Luksemburg, Hadžibegić je dobio otkaz, a pozicija izbornika ostala je prazna. Nekoliko poznatih imena kružilo je oko upražnjene klupe.

Među potencijalnim izbornicima je bio i Slaven Bilić, bivši izbornik hrvatske reprezentacije. Međutim, bivši reprezentativac i izbornik postao je novi trener saudijskog Al Fateha. U Saudijskoj Arabiji već je vodio Al Ittihad, a posljednji posao bio mu je u Watfordu. U šestoplasirani klub bliskoistočne zemlje vodi, Deana Računicu, Danila Butorovića i Vatroslava Mihačića.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, talijanski novinar Lorenzo Lepre objavio je da je jedan od kandidata za klupu BiH ukrajinska nogometna legenda Andrij Ševčenko. Već je bio na izborničkoj klupi svoje domovine od 2016. do 2021. godine, a posljednji angažman bio mu je onaj na klupi Genove.

VIDEO Sinkovići uzeli drugo mjesto u finalu Svjetskog kupa

Komentara 2

DU
Deleted user
22:44 09.07.2023.

To bi bio predobar trener za BIH haha S Ukrajinom se sijecam da je uigrao lijepo momcad, igrali su bolje nego su imali kvalitetu momcadi.

BI
billynik
23:30 09.07.2023.

Bilić???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije