Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO POTVRĐENO

Slaven Bilić ima novi klub, ni on nije odolio arapskim milijunima

Slaven Bilić
Foto: martin Rickett/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
08.07.2023.
u 16:54

"Uprava kluba Al-Fateh objavljuje da je potpisala ugovor s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem kako bi preuzeo nadzor nad prvom momčadi tijekom sljedeće sezone, naslijedivši Grka Giorgosa Donisa", objavili su iz kluba.

Slaven Bilić novi je trener Al Fateha, kluba iz Saudijske Arabije. Potvrdio je to arapski klub na svojim službenim stranicama.

"Uprava kluba Al-Fateh objavljuje da je potpisala ugovor s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem kako bi preuzeo nadzor nad prvom momčadi tijekom sljedeće sezone, naslijedivši Grka Giorgosa Donisa", objavili su iz kluba.

Bilić, bivši hrvatski izbornik, bez posla je od ožujka kad je dobio otkaz u Watfordu. U karijeri je trenirao kineski Beijing Guoan, WBA, Al-Ittihad, West Ham, Bešiktaš, Lokomotiv Moskvu, Hajduk te mladu i A reprezentaciju Hrvatske koju je vodio na 65 utakmica u razdbolju od 2006. do 2012. godine.

Saudijska Arabija ulaže golem novac u razvoj nogometa i astronomskim su plaćama privukli neke od svjetskih zvijezda poput Cristiana Ronalda ili našega Marcela Brozovića. A sada se na tu avanturu otisnuo i Bilić.

 
Ključne riječi

Komentara 6

BI
billynik
19:41 08.07.2023.

#Greben -njega ocnjenjuju njegovi rezultati a ne ja, s to mu bas ne ide na ruku.

BI
billynik
17:22 08.07.2023.

A tko će ga drugi uzeti za trenera, ni tamo se neće dugo zadržati.

Avatar Make my day
Make my day
18:56 08.07.2023.

Saudijska Arabija je poznata kao zemlja vrlo visokih ljudskih prava. Novac ne smrdi, jel tako Biliću ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije