Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOVA STRANA PRIČE

Predsjednik kluba tvrdi da ga je Bilić izigrao: 'Bilo mi je mučno u želucu kada sam to vidio'

Slaven Bilić
Foto: Michael Regan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
04.07.2023.
u 09:50

- Dogovorili smo se s Bilićem oko plaće. Međutim, kada sam razgovarao s njegovim ljudima, dobio sam drugu ponudu. Bilo mi je mučno u želucu i odustao sam - rekao je Sancak.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bez posla je otkako je u ožujku dobio otkaz u engleskom drugoligašu Watfordu. Povezuje ga se s brojnim klubovima, a navodno je bio blizu preuzimanja turskog Adana Demirspora, no sve je propalo.

Štoviše, predsjednik turskog prvoligaša Murat Sancak optužio je bivšeg hrvatskom izbornika. Tvrdi da su se dogovorili oko posla, a onda se Bilić predomislio i tražio još više novca.

- Dogovorili smo se s Bilićem oko plaće. Međutim, kada sam razgovarao s njegovim ljudima, dobio sam drugu ponudu. Bilo mi je mučno u želucu i odustao sam - rekao je Sancak.

Adana Demirspor stoga je za trenera angažirao bivšeg nizozemskog nogometaša Patricka Kluiverta, a Bilić je i dalje u potrazi za klubom.

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
09:32 05.07.2023.

vjerojatno je Bilić uračunao odmah i iznos otpremnine koji bi mu pripao po običaju , nakon cipele kroz par mjeseci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije