Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDONSKI DERBI

Veliki test Modrića i društva protiv Chelseaja

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
12.12.2010.
u 12:12

Van der Vaart je ozlijeđen, no Modrić i Bale u velikoj su formi i vjerujem da će opet povući momčad prema pobjedi, kaže Redknapp.

Može li Tottenham, nakon sjajnih igara u Ligi prvaka, i u engleskom prvenstvu potvrditi da ima klasu za borbu za naslov? U nedjelju je pravi test za Luku Modrića i društvo, na White Hart Lane dolazi im Chelsea! Uzdrmani Chelsea, koji ne zna za pobjedu u Premierligi više od mjesec dana, od 10. studenoga... Luka Modrić sigurno će igrati protiv Chelseaja, oporavio se od prehlade. Ali neće biti Van der Vaarta, koji je dosad u 11 ovosezonskih utakmica zabio šest golova i imao četiri asistencije...

– Na žalost, Rafael nije zaliječio ozlijeđenu tetivu koljena. No, Modrić i Bale u velikoj su formi i vjerujem da će opet povući momčad prema pobjedi koja bi nas katapultirala u sam vrh ljestvice – kaže Tottenhamov menadžer Harry Redknapp, čiji je klub na petom mjestu sa 26 bodova, dok je Chelsea treći sa 30 bodova, dva manje od vodećeg Arsenala.

Menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti posljednjih je dana pod velikim pritiskom. Veliki mu je problem što je bez ponajboljeg igrača Franka Lamparda.

– Ne smijemo žuriti s njegovim povratkom. Frank izvrsno trenira i vjerujem da će biti spreman za sljedeći vikend. Neće biti ni Bosingwe i Žirkova, no sigurno će igrati Terry, Cole i Anelka – zaključio je Ancelotti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije