Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A prijetio Miočiću

Veliki skandal u UFC-u: Jon Jones pao na dopinškom testu

Jon Jones
Foto: Fightsite.hr
23.08.2017.
u 09:27

Vijest je potvrdio UFC objavom na svojim službenim stranicama. Prema pisanju nekih medija, UFC će uzeti pojas Jonesu i vratiti ga prvotnom vlasniku – Danielu Cormieru.

Sreća nije trajala dugo za Jona Jonesa. Novopečeni stari UFC prvak pao je na dopinškom testu uoči UFC-a 214!

Vijest je potvrdio UFC objavom na svojim službenim stranicama. Prema pisanju nekih medija, UFC će uzeti pojas Jonesu i vratiti ga prvotnom vlasniku – Danielu Cormieru. Predsjednik UFC-a Dana White demantirao je tu informaciju te je ESPN-u rekao da kompanija još uvijek nije donijela odluku o tome, piše Fight Site.

Prema do sada poznatim informacijama, Jones je pao na testu koji je uzet poslije vaganja za UFC 214, odnosno 28. srpnja, potvrdila je Američka antidopinška agencija. Navodno je kod kontroverznog borca u tijelu pronađen steroid turinabol, za koji  je propisana suspenzija od najmanje dvije godine, odnosno duža suspenzija za prijestupnike koji su “ponavljači”.

Jones je pao na dopinškom testu i uoči UFC-a 200, a tada je suspendiran na godinu dana. U tijelu su mu pronađeni clomiphene i letrozol. Kasnije se branio da je koristio pilule za potenciju.

S obzirom na to da je meč u Anaheimu regulirala Atletska komisija Kalifornije i oni su se oglasili…

Atletska komisija Kalifornije obaviještena je o padu na dopinškom testu Jona Jonesa i trenutačno se bavi tim slučajem. Komisija će čitavoj stvari pristupiti vrlo pažljivo i poduzet ćemo sve mjere kako bismo što kvalitetnije analizirali slučaj. Kao i svi borci, i gospodin Jones ima svoja prava i Komisija će s Američkom antidopinškom agencijom raditi na tome da dobije sve potrebne informacije”, stoji u izjavi.

Komentara 12

MO
mobitel20
11:00 23.08.2017.

Ponavljate fake news ! Lik NIJE NIKADA "PRIJETIO" MIOCICU ! Rekao je da je Miocic prejak i pretalentiran a s druge strane "nije toliko atraktivan" i da bi mu to bio preveliku rizik. Ako bi zelio ulaziti s nekim superteskasemm u ring onda bi to bio netko laksi i "popularniji". To je rekao ! A za doping...pa ne cudi me posto mu je "cijeli svijet" stao u zadnju borbu koju je "morao pobijediti". Nije mi jasna druga stvar...ako onom muskom dopustaju da trci 800 m za zene, zasto ne dopuste i NEKE "uobicajene" supstance?

DU
Deleted user
12:19 23.08.2017.

Šta se ne radi doping test netom po završenoj borbi ? Ako da zašto vijest nije odmah objavljena ?

Avatar Papatest
Papatest
22:22 23.08.2017.

Isti Mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije