Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BORBI ZA TITULU...

Veliki problemi za Bjelicu: Bitan napadač mu mora na rekonstrukciju koljena

Osijek i Dinamo susreli se u 30. kolu Prve HNL
Dubravka Petric/PIXSELL
05.05.2021.
u 16:10

Ozljeda je dosta teška i zahtijevat će duže vrijeme oporavka, zasigurno više od pola godine - objavio je Osijek na svom internetskom portalu

Napadač Osijeka Ante Erceg (31) teže je ozlijedio desno koljeno na treningu i čeka ga operacija te više od pola godine oporavka, objavio je u srijedu drugoplasirani klub Prve HNL.

- Ante Erceg teže je ozlijedio desno koljeno na treningu. U jednom žustrom dvoboju, u borbi za loptu ostao je ležati na travi i već je u tom trenutku bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljno, što se moglo vidjeti i po njegovoj reakciji. Nedugo zatim kolima Hitne pomoći morao je biti prebačen u KBC Osijek gdje je zadržan u noći s utorka na srijedu. Činilo se u prvom trenutku da je u pitanju fraktura, ali je klinička slika po dolasku u bolnicu pokazala da nema prijeloma kosti. Međutim, detaljnim je pregledom ovoga jutra utvrđeno kako su mu stradali prednji križni ligamenti, također lateralni i kolateralni, uz parcijalnu rupturu stražnjih. Dakle, ozljeda je dosta teška i zahtijevat će duže vrijeme oporavka, zasigurno više od pola godine - objavio je Osijek na svom internetskom portalu i dodao:

- Izvjesno je kako će u ovom slučaju biti nužna rekonstrukcija kompletnog koljena. Stoga je klupska liječnička služba odmah poduzela odgovarajuće korake kako bi naš napadač što prije bio operiran. Iz sadašnje perspektive, to će najvjerojatnije biti u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, što je načelno već i dogovoreno. Erceg je od prvog dana dolaska u Gradski vrt pokazao kako se nikada ne štedi i zbog toga je vrlo cijenjen i kod navijača.

 Ante Erceg je stigao u Osijek u kolovozu prošle godine iz danskog Brondbyja, a ove sezone je za osječki klub postigao četiri gola u domaćem prvenstvu i jedan u kupu.


 

Komentara 2

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:31 05.05.2021.

Laki je nervozan , za sada je Dinamo ipak daleko bolji , a Bjelica ocito nije dorastao pritisku , ipak svako dobro u europskom nastupu , jer Hajduk ispadne od Gzire s Malte

DU
Deleted user
15:47 05.05.2021.

A veliki napadač. Odigrao nešto više od 15 min. ukupno. Nema Belica s njim problem, nego sa sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije