Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRZNAROVE MUKE

Problemi pred Villarreal: Dinamo nema spremnog niti jednog napadača?

Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige
Slavko Midzor/PIXSELL
06.04.2021.
u 08:35

Točan opseg ozljede znat će se danas.

Dinamov trener Damir Krznar u Šibeniku je zaradio nove glavobolje. Ne samo što su plavi odigrali 1:1 i izgubili dva važna boda, nego je moguće da je ostao bez napadača pred susret s Villarrealom.

POGLEDAJTE VIDEO: Oženio se Andrej Kramarić

Naime, Petković je zbog ozljede ramena odavno upitan. U intenzivnom je, svakodnevnom terapijskom procesu, pokazuje puno volje ne bi li se prije vratio treningu, možda će trenirati danas ili sutra, ali tek pred utakmicu odlučit će se o mogućem igranju u četvrtak.

U Šibeniku je mišić ozlijedio Mario Gavranović, on je u dijagnostičkom postupku, ali točan opseg ozljede znat će se danas. Ne budu li mogla obojica, Krznar će morati izmisliti novog napadača.

Komentara 4

Avatar southman
southman
11:30 06.04.2021.

Što će im itko kad imaju Oršića zvanog Ronaldo !?

MA
matkopeic
10:34 06.04.2021.

Šteta za Brunu, no koga nema, bez njega se mora. Mora se promijeniti plan igre i idemo dalje... Nema predaje

ST
stefj
10:10 06.04.2021.

Najveći problem je trener, vidjelo se to po zadnjoj utakmici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije