Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Londona?

Veliki klub zove Slavena Bilića i nudi mu plaću koju bi teško mogao odbiti

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.05.2017.
u 20:15

Biliću su tijekom sezone mediji nekoliko puta pronalazili zamjenu, a u zadnje vrijeme se nagađalo kako će mu londonski premijerligaš ponuditi novi ugovor

Slaven Bilić mogao bi sljedeće sezone voditi Fenerbahçe. Naime, turski klub pokazao je veliku želju dovesti Bilića te mu navodno žele ponuditi financijske uvjete koje bi teško mogao odbiti.

Iza menadžera West Hama je bila vrlo neizvjesna sezona koju je na kraju uspio izvući, čekićari su na kraju izborili ostanak u elitnom engleskom razredu. Biliću su tijekom sezone mediji nekoliko puta pronalazili zamjenu, a u zadnje vrijeme se nagađalo kako će mu londonski premijerligaš ponuditi novi ugovor.

No, sada se u igru ozbiljno uključio Fenerbahçe. Turski klub trenutačno vodi Dick Advocaat, a kako će on  vjerojatno uskoro preuzeti nizozemsku reprezentaciju čelnici kluba traže zamjenu.

Slaven Bilić je prije nekog vremena bio omiljen u Istanbulu, pogotovo među navijačima Beşiktaşa. Hrvatski trener je dvije godine vodio crno-bijele te bi mu teško oprostili ako bi preuzeo momčad Fenerbahçea.

Komentara 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:56 09.05.2017.

Bilić izvrsno vodi West Ham u okolnostima okruženja bogatih klubova i vlasnika. s kojima se West Ham po financijskim mogućnostima ne može usporediti. Bilić nakon što je West Ham muški porazio Tottenham usred Londona gdje je Tottenham drugi u utrcii da uzme naslov prvaka (prvi je Chelsea) smatram da je i s nekoliko puta jeftinijom ekipom uspio dokazati se svojim radom. Može raditi gdje hoće, ali i nogometaši i navijači West Hama ga vole, publika hrli na stadion koji je konstantno popunjen do kraja a vlasnici imaju dobit. Ideja da nakon Besiktasa trenira neki drugi istanbulski klub je neosnovana, Besiktas ima dušu i publiku potpuno različitu od ostalih gradskih istanbulskih klubova i Bilić u njima nema mjesta.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:54 09.05.2017.

pa valjda nije lud da ode u tursku....nije on valjda kira blazevic da ode gdje su veci novci....

IB
ibiza
23:36 08.05.2017.

dodi rade u split..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije