Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CADENA SER

Velike vijesti za Luku Modrića: Real će ponuditi novi ugovor kapetanu vatrenih

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
SUSANA VERA/REUTERS
03.11.2022.
u 16:54

Hrvatski velikan je apsolutno zaslužio da ostane na mitskom Bernabeu, priliko izlaska iz igre redovito doživi ovacije cijelog stadiona.

Kako stvari stoje, Luka Modrić će nakon završetka ove sezone ostati član madridskog Reala, javljaju španjolski mediji.

Cadena Ser preko pouzdanih izvora tvrdi da će kraljevski klub ponuditi produljenje ugovora za Luku Modrića i Tonija Kroosa na dodatnih godinu dana.

Klub je vrlo optimističan oko Luke Modrića, dok su poprilično uvjereni kako će i njemački nogometaš ipak ostati na Santiago Bernabeu, unatoč najavama kako odlazi. 

 

 

Marco Asensio bi također mogao ostati iako postoje špekulacije kako prelazi u mrskog rivala Barcelonu, dobit će uvjete za trogodišnju vjernost Realu. 

Modrić je u zadnjem kolu Lige prvaka zabio iz penala RB Leipzigu te tako srušio novi rekord Lige prvaka, postao je najstariji igrač koji je zabio s bijele točke. 

Standings provided by Sofascore

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 2

SE
serum11
01:27 04.11.2022.

Kolika sila i pomama za prelijevanjem iz šupljeg u prazno mora biti kad ste nas već 03.11.2022. krenuli maltretirati s vijestima o potpisivanju novog ugovora Luke Modrića i madridskog Reala. Do ljeta ćete sami sebi skočiti u usta bar 100 puta pišući odlazi-ostaje-potpisao je-nije još potpisao-nude mu-tjeraju ga-odlučio je-razmišlja-zovu ga ovamo-zovu ga onamo. Treba li stvarno bar 8 mjeseci svaki drugi ili treći dan obavezno pisati o tome, svaki put s novom-svježom-provjerenom-pouzdanom informacijom? Dosadili ste više i Bogu i ljudima!

CO
coska
17:10 03.11.2022.

Lukitoooo ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije