Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENI RIBERY; KAKA, Benzema

Velikani u problemima za vikend

Franck Ribery
AFP
19.03.2010.
u 17:22

Nogometaši Bayern Münchena zaigrat će u subotnjem dvoboju 27. kola Bundeslige na gostovanju kod Eintrachta iz Frankfurta bez najveće zvijezde kluba Francka Riberyja.

Ribery ima problema s gležnjem zbog čega je propustio utakmicu s Freiburgom proteklog vikenda, a u klubu se nadaju da će biti spreman za polufinalnu utakmicu DFB Pokala sa Schalkeom 24. ožujka.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge za njegovu najnoviju ozljedu (u prvom dijelu sezone je imao problema s koljenom) krivi nastup za francusku reprezentaciju protiv Španjolske početkom ožujka:

- Loše se postupalo prema njemu. Morao je biti spreman za nastup pod svaku cijenu, a posljedica je bila da je odigrao loše i ozlijedio se, a mi sada plaćamo cijenu. Ali optimistični smo da će biti spreman za nastup u srijedu i polufinalu Kupa.

Osim Riberyja, utakmicu s Eintrachtom, trenutno desetoplasiranim sastavom sastavom prvenstvene ljestvice, propustit će i ozlijeđeni Mario Gomez i Martin Demichelis.

Real protiv Sportinga bez Kake i Benzeme   
U subotnjem dvoboju 27. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid će na Santiago Bernabeuu protiv Sporting Gijona zaigrati bez ozlijeđenih Kake i Karima Benzeme...

Prema internetskoj stranici „kraljevskog kluba“ na popisu 17 igrača koje je trener Manuel Pellegrini izabrao za dvoboj nema spomenutih igrača koji se i dalje oporavljaju od ozljeda.

Kaka ima problema sa zadnjom ložom lijeve noge i posljednji je put igrao u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Lyona 10. ožujka, dok je Benzema izvan travnjaka posljednjih mjesec dana zbog problema sa kilom, a iako se sada vratio treninzima, Pellegrini ga je odlučio poštedjeti napora.

Osim Kake i Benzeme, Real će biti oslabljen za nenastupanje ozlijeđenih Roystona Drenthea i Mahamadoua Diarre, pa je tako Pellegrini u kadar uvrstio i Marcosa Alonsa, člana Realova omladinskog pogona.

Na ljestvici španjolske Primere Real zauzima vrh ljestvice s 65 bodova, dok je Sporting Gijon, klub hrvatskog napadača Mate Bilića, 12. sa 33 boda manje na kontu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije