Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Velika pobjeda Cedevite, u Milanu svladala Repešin Armani!

Cedevita
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
05.11.2015.
u 22:27

U momčadi Cedevite najraspoloženiji su bili Miro Bilan sa 16 koševa i James White sa 15

Košarkaši Cedevite u Milanu su napravili podvig i svladali Armani u četvrtom kolu Eurolige. Nakon pobjede protiv Efesa u Istanbulu, Cedevita je slavila u Milanu i tako ostala u igri za drugi krug.

U momčadi Cedevite je Miro Bilan ubacio 16 koševa, James White jedan manje. Kod domaćeg sastava, kojega vodi bivši trener Cedevite Jasmin Repeša, najefikasniji su bili Alessandro Gentile sa 19 koševa, te dvojica hrvatskih reprezentativaca Krunoslav Simon sa 16 i Oliver Lafayette sa 14 koševa.

Cedevita je sada na omjeru od dva poraza i dvije pobjede. U idućem kolu će ugostiti Laboral Kutxa, a taj je susret na rasporedu 12. studenog.

>> Zbog očeve karijere Dino Repeša promijenio je jedanaest škola

Komentara 2

Avatar links
links
07:37 06.11.2015.

Bravo... eto nam Jasmina expresno kući nakon kukavičkog bijega prošle sezone

RI
rikavac
09:27 06.11.2015.

svaka cast.Radja se veliki centar u Cedeviti Bilan koji mora igrat za repku momak igra dobro i sazrio je da zamijeni Antu Tomica koji je precijenjen i koji za repku otkad igra nema ucinka nikakvog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije