Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda zadnje lože

Velik udarac za PSG: Ibrahimović pauzira najmanje mjesec dana

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
03.04.2014.
u 19:54

- Zlatan je jako važan igrač, teško ga je zamijeniti, ali Lucas je spreman

PSG je jučer u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka napravio veliku stvar i pobijedio Chelsea 3:1, ali je doživio i velik udarac. Naime, u toj se utakmici ozlijedio njihov najbolji igrač Zlatan Ibrahimović, koji je zbog toga napustio igru. Ozljeda zadnje lože ne izgleda dobro.

- Još mora napraviti neke pretrage, ali pauzirat će najmanje četiri tjedna. Sigurno neće igrati uzvrat protiv Chelseaja, rekao je predsjednik pariškog kluba Nasser Al Khelaifi.

Jučer ga je zamijenio Lucas Moura, a bio je vrlo dobar.

- Zlatan je jako važan igrač, teško ga je zamijeniti, ali Lucas je spreman.

Osvrnuo se predsjednik kluba i na glasine kako Cavani napušta klub na ljeto.

- On je pravi profesionalac, mnogo nam znači i uvijek daje sve od sebe, a to cijenim. Ako on želi otići, mora znati da odluka nije njegova, već trenerova. On je naša zvijezda i sigurno će ostati i sljedeće sezone.

>>Mourinho zaustavio Ibru, ali PSG na uzvrat ide sa dva gola prednosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije