Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVACI SE VRATILI
Povratak na članak

Pogledajte doček cibonaša: Šarić predvodio navijanje i palio bengalke

Većina igrača Cibone ostala je gola do pasa, a kao i Beogradu, u slavlju je prednjačio najbolji igrač završnog turnira Dario Šarić.

Komentari 10

JR
J-RASH
08:36 29.04.2014.

@sikert...jalan si frajeru, da ne iskoristim grublju riječ...Vrhunski sportaši neradnici? Da imaš i 5% Šarićeve radne navike, ne bi ovdje pisao gluposti

VL
LI
ličkimerkel
09:02 29.04.2014.

Dario je car.Kao nekada dražen vraća vjeru u hrvatsku košarku.Imam isto tako osjećaj da poput njega ima i tog nacionalnog naboja te se neće štediti igrajući za reprezentaciju.U svakom slučaju želim mu zdravlja i sreće a ako toga bude ondaa će doći sve ostalo.

VL
MO
mojazemlja
19:53 29.04.2014.

Zaslužili su da ih dočeka barem 30 000 ljudi,ovako jedva 70.Sramota.Ovakve uspjehe treba gromoglasno slaviti,a Zagreb(opet)spava.Šteta!

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:26 29.04.2014.

Heja-heja Cibosi,neka pati komu smeta!

VL
SI
sikert
08:30 29.04.2014.

Naslovna strana, veliki pompozan naslov- kao da su izmislili način kako zemlju spasiti od ove neoimaštine i krize. Zanima me samo tko i koje to firme ( znamo da HEP na veliko razbacuje dobit na rukometaše, košarkaše, vaterpoliste) imaju viška novca da plaćaju neradnike koji žive samo od driblanaj lopte u nohgometu i košarci umjesto da rade u nekoj firmi. Tko je taj neki Šarić, morbidan lik koji sutra slomije nogu, vanjski oprijelom i ode karijera bez traga u nepovrat. Dočekali ih obožavatelji a ono sto ljudi, hihihhihihihihihihihhi. Sprdačina od sporta i vijesti. Ovo nije ni za objavljivanje.

VL
DM
dmt
07:58 29.04.2014.

jel su urlali "Ubij Srbina", ko na tekmi Cibona-Partizan u Zagrebu, unatoc to sto su Saric i neki drugi Cibonini igraci srpskog porijekla? Samo na Balkanu lokalni domordci uralju za ubijanje vlastitih igraca, po nacionalnoj osnovi

VL
QW
qwas33333
22:54 28.04.2014.

a to je kao nešto važno.

VL
Avatar comandante
comandante
22:48 28.04.2014.

gospodo, sjajn uspjeh ali... u srijedu je Zadar!!!! Sinoc slavlje, veceras vecera, sutra trg??? pa moglo se otici na veceru i napraviti festu nakon Zadra. Znamo da je klub vodjen amaterski, kamenjarski ali dajte malo ozbiljnosti, ako neznate nazovite Novosela!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.