Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVACI SE VRATILI

Pogledajte doček cibonaša: Šarić predvodio navijanje i palio bengalke

Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
28.04.2014.
u 22:09

Većina igrača Cibone ostala je gola do pasa, a kao i Beogradu, u slavlju je prednjačio najbolji igrač završnog turnira Dario Šarić.

Košarkaši Cibone vratili su se danas u popodnevnim satima u Zagreb, nakon što su nedjelju pobjedom protiv Cedevite prvi put u povijesti osvojili ABA ligu. A u Zagrebu je njihov autobus na parkiralištu kraj Draženovog doma dočekalo 100-tinjak navijača.

Navijači i igrači su zajedno pjevali, a upaljeno je i nekoliko bengalki, javlja 24sata. Većina igrača Cibone ostala je gola do pasa, a kao i Beogradu, u slavlju je prednjačio najbolji igrač završnog turnira Dario Šarić.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjećamo, gradonačelnik Milan Bandić za utorak je na Trgu bana Josipa Jelačića organizirao dočeka cibosima, a svirat će Baruni i Novi fosili.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>> Plakat ću kad odem iz Cibone, zavukli su mi se pod kožu...
>> Cibosi slavili uz tamburice, a na dočeku za njih sviraju Baruni i Novi fosili

Ključne riječi

Komentara 10

JR
J-RASH
08:36 29.04.2014.

@sikert...jalan si frajeru, da ne iskoristim grublju riječ...Vrhunski sportaši neradnici? Da imaš i 5% Šarićeve radne navike, ne bi ovdje pisao gluposti

LI
ličkimerkel
09:02 29.04.2014.

Dario je car.Kao nekada dražen vraća vjeru u hrvatsku košarku.Imam isto tako osjećaj da poput njega ima i tog nacionalnog naboja te se neće štediti igrajući za reprezentaciju.U svakom slučaju želim mu zdravlja i sreće a ako toga bude ondaa će doći sve ostalo.

MO
mojazemlja
19:53 29.04.2014.

Zaslužili su da ih dočeka barem 30 000 ljudi,ovako jedva 70.Sramota.Ovakve uspjehe treba gromoglasno slaviti,a Zagreb(opet)spava.Šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije