Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Vatreni završio sezonu, plavo-crni nisu ga prijavili

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.02.2019.
u 17:37

Ove je sezone igrao 13 utakmica, a problemi s ozljedama sputavali su Šimu da pokaže svoj potencijal

Za Šimu Vrsaljka sezona je završena. Hrvatski reprezentativac nije se našao na popisu igrača koje je Inter uvrstio za nastavak sezone u talijanskoj ligi i EL-u, javljaju talijanski mediji. Plavo-crni su iz Southamptona doveli Cedrica Soaresa.

Nažalost, Vrsaljko koji je prošlog ljeta stigao na posudbu iz madridskog Atletica, nije se uklopio u Spallettijeve planove. Ove je sezone igrao 13 utakmica, a problemi s ozljedama sputavali su Šimu da pokaže svoj potencijal.

Inter je Vrsaljka doveo na jednogodišnju posudbu za 6,5 milijuna eura, a krajem sezone namjeravali su od Madriđana otkupiti ugovor za 17,5 milijuna eura.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Ključne riječi

Komentara 2

IV
IvanMNECRO
21:19 02.02.2019.

Karlo Bartolec i Fran Karačić na desni bok kad bude okupljanje reprezentacije...

Avatar doog_kool
doog_kool
18:09 02.02.2019.

Sta ce ga prijavljivati kad je covjek otisao na operaciju poslije koje ce rehabilitacija potrajati bar 6mjeseci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije