Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao u nemilost

Pogledajte što navijači Intera pišu Perišiću, neke su poruke zastrašujuće

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
30.01.2019.
u 18:58

Zbog nekih bi se rečenica trebala angažirati i policija

Čini se da su ispred Ivana Perišića teški dani u Interu. Od odlaska u Arsenal za sada nema ništa, sve govori da će u dresu Nerazzurra morati ostati do ljeta, a navijači su mu silno zamjerili to što je zatražio ispisnicu iz kluba. Na Twitteru mu poručuju strašne stvari, čak toliko grozne da bi se zbog nekih objava morala angažirati policija.

Proteklih je sati svašta tamo rečeno, a u najgoroj objavi izvjesni navijač Intera zaziva lomljenje koljena.

- Ne želim ga više vidjeti u dresu Intera makar zabijao gol po utakmici... Perišić je ispao jedno od najvećih razočaranja, kao igrač i kao čovjek - pišu ostali u svojim objavama na toj društvenoj mreži, uglavnom svjesni da se i čelnici Intera nalaze u nezavidnoj situaciji. 

S jedne strane će na leđima imati vojsku bijesnih navijača koji će žestoko provjedovati ako hrvatskog reprezentativca vrate u momčad, a s druge strane će riskirati s padom njegove tržišne vrijednosti ako ga narednih mjeseci ostave na tribinama. 

Podsjetimo, Interov sportski direktor Piero Ausilio je u srijedu potvrdio da za Perišića nije stigla niti jedna odgovarajuća ponuda, pa kazao kako od Hrvata očekuje maksimalnu angažiranost do kraja sage.

- Ostane li kod nas očekujem da i dalje bude profesionalan. Pomoći ćemo da se uključi u momčad, tu neće biti problema - rekao je Ausilio prije nego što je na društvenim mrežama potekla bujica uvreda.

Kako će se uprava s time nositi, hoće li Perišić doista biti vraćen u momčad, doznat ćemo ubrzo budući da Inter već u četvrtak čeka kupu utakmica protiv Lazija. Situaciju bi mogla riješiti kasna i zadovoljavajuća ponuda, ali vremena za to je sve manje.

Komentara 10

Avatar navijač
navijač
19:29 30.01.2019.

Inter općenito loše igra , nije to do Perišića.

NE
Nexo
19:59 30.01.2019.

Ima pravo, bijezi od tih luzera!

SA
santek
19:49 30.01.2019.

Trebao si davno otići iz Intera jer to je klub prosječan koji ne može još 100 godina biti talijanski prvak da ne govorim o ligi prvaka i čudim se Ikardiju da hoće ugovor produžiti sa tim klubom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije