Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

Vatreni stigli u Zagreb, Kovačić se dotjerao poput pravog Engleza

Zagreb: Okupljanje igrača hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
19.09.2022.
u 14:37

Hrvatska bi s dvije pobjede osigurala prvo mjesto i plasman na završni turnir Lige nacija koji je na rasporedu u lipnju iduće godine.

Reprezentativci Hrvatske okupili su se danas u zagrebačkom hotelu Sheraton uoči posljednje dvije utakmice pred nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Pred izabranicima Zlatka Dalića su dva ogleda Lige nacija protiv Danske na Maksimiru i Austrije u Beču. Prvi dovoboj na rasporedu je u četvrtak od 20:45, a izbornik je zadovoljan situacijom koju smo s stvorili i spreman je boriti se za prvo mjesto skupine Lige nacija.

Josko Gvardiol. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

19.09.2022., Zagreb - Dolazak igraca hrvatske nogometne reprezentacije u hotel Sheraton. Mateo Kovacic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija će u ponedjeljak i utorak trenirati na Hitrec Kacianu, dok će u srijedu trenirati na travnjaku maksimirskog stadiona. Ogled protiv Danske je u četvrtak, a u petak slijedi novi trening u Zagrebu. U Beč se putujue u subotu, a istog dana će Ernst Happel odraditi zadnji trening uoči nedjeljne utakmice.

19.09.2022., Zagreb - Dolazak igraca hrvatske nogometne reprezentacije u hotel Sheraton. Mislav Orsic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska bi s dvije pobjede osigurala prvo mjesto i plasman na završni turnir Lige nacija koji je na rasporedu u lipnju iduće godine. Hrvatska do "Final Foura" može i u drugim kombinacijama, a bod joj je potreban da bi sigurno izbjegla posljednje mjesto koje vodi u Ligu B.

19.09.2022., Zagreb - Dolazak igraca hrvatske nogometne reprezentacije u hotel Sheraton. Borna Barisic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na okupljanju su navijači zatekli Bornu Barišića koji se fotografirao s njima.

19.09.2022., Zagreb - Dolazak igraca hrvatske nogometne reprezentacije u hotel Sheraton. Josip Juranovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

>> Pogledajte i video: Šime Vrsaljko objavio oproštaj od hrvatske reprezentacije

Komentara 1

Avatar antikomunist6
antikomunist6
16:07 19.09.2022.

Vidi se Kovačiću da nije balkanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije