Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORENA UTAKMICA

Vatreni se vraćaju u Dalmaciju! Hrvatska tamo prvi put od poljudske svastike

Hrvatska - Azerbajdžan
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
25.04.2019.
u 15:51

- Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića - istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija uveličat će proslavu 100. rođendana Nogometnog kluba Omiš odigravanjem prijateljske utakmice 31. svibnja u Omišu, objavio je HNS.

Nogometni klub Omiš i grad Omiš predložili su Hrvatskom nogometnom savezu da u programu obilježavanja stote obljetnice osnutka kluba ugoste hrvatsku nogometnu reprezentaciju krajem svibnja. Rukovodstvo HNS-a i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić prihvatili su taj poziv te je dogovoren nastup Vatrenih na svečanoj revijalnoj utakmici protiv NK Omiš 31. svibnja.

Svjetske doprvake u lipnju čekaju ogled ruropskih kvalifikacija za Euro 2020. protiv Walesa (8. lipnja u Osijeku) te prijateljski susret protiv Tunisa (11. lipnja u Varaždinu).

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Splitu gdje će biti do utakmice s Omišom, nakon čega će se pripremati za Wales u Opatiji prije polaska za Osijek 7. lipnja.

- Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava - istaknuo je izbornik Zlatko Dalić.

Podsjećamo, Hrvatska je posljednji put u Dalmaciji igrala na Poljudu 2015. kada su vatreni igrali s Italijom u kvalifikacijama za Euro. Taj je susret obilježila svastika na travnjaku, a počinitelji još nisu pronađeni.

>> Pogledajte Modrićevo upozorenje nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
16:34 25.04.2019.

Momci su dobrodošli, ali dajte vise službenu utakmicu, ljudi su nestrpljivi, mogli su sad i Wales dati. p.s. i daj Dalicu nagovori Mandzu ili Kalinica da se vrate jer nam treba pravi centarfor, ni Perisic, Rebić i Kramaric ne mogu doci do izražaja bez pravog centarfora koji ce im spustiti loptu, odvući stopere, otvoriti prostor i kome ce dodati pred gol.

DU
Deleted user
20:26 25.04.2019.

Dovedite Klakocera da vidimo kako to govance dise !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije