Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na naslovnici

Vatreni je totem momčadi: 'On je njihovo božanstvo'

Luka Modrić i Marcelo Brozović
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/2
04.04.2020.
u 09:51

A koliko je uloga vatrenog važnu u momčadi 'crno-plavih' pokazuje naslovnica najčitanijeg talijanskog sportskog lista Gazzette dello Sport

Marcelo Brozović (27) je već pet godina standardni Interov igrač. Treneri ga obožavaju, a i veliki je miljenik navijača.

Ove je sezone trener Conte povjerio Hrvatu kapetansku vrpcu.

A koliko je uloga vatrenog važnu u momčadi 'crno-plavih' pokazuje naslovnica najčitanijeg talijanskog sportskog lista Gazzette dello Sport.

'Marcelo Brozović je totem, božanstvo novog Intera', piše na naslovnici na kojoj dominira fotografija hrvatskog reprezentativca koji fotoaparatom s velikim objektivom prati tri velike Interove želje s kojima se u budućnosti žele pojačati.

Inter želi prodajom Icardija, Perišića i Nainggolana dobiti 130 milijuna eura, a taj bi iznos iskoristio za dovođenje Veronina braniča Verone Marasha Kumbullu (20), Bayernova veznjaka Corentina Tolissa (25), Fiorentinina krilnog igrača Federica Chiesu (22) te beka Chelseaja Emersona Palmierija (25).

Hrvat bi trebao uskoro obnoviti ugovor s Interom koji sada ima do ljeta 2022., te bi trebao dobiti povišicu. Brozović trenutačno godišnje zarađuje 3.5 milijuna eura, tvrdi talijanski sportski list.

'Antonio Conte s Brozovićem gradi Inter budućnosti, dodaje Gazzetta.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije