Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE SE OPORAVLJA

Van Persie: Odbio sam ponude Chelseaja i Cityja

Eduardo, Robin Van Persie
Reuters
14.02.2010.
u 11:55

Nizozemac je trenutno van terena zbog ozljede ligamenata noge, a kaže da Arsenal ne može napustiti jer je srcem vezan za klub s Emiratesa.

Nizozemski napadač Arsenala Robin Van Persie (26) otkrio je kako je prošlog ljeta imao unosne ponude Chelseaja i Manchester Cityja, ali da je unatoč tomu odlučio ostati u klubu u koji je stigao 2004. iz Feyenoorda.

- Dobro je da su me vrhunske momčadi željele dovesti, ali na kraju sam ih morao odbiti. Nije lako napustiti Arsenal. Čak i ako biste željeli otići, nije to lako jer ste srcem vezani uz taj klub – rekao je Van Persie za News of the World.

Van Persie je privukao interes i talijanskih velikana Juventusa i Intera, ali na kraju je odlučio potpisati četverogodišnje produljenje prema kojem će mjesečno zarađivati oko 70.000 funti.

Nizozemac je trenutno van pogona zbog ozljede ligamenata gležnja desne noge. Ozljedu je zadobio 14. studenoga prošle godine u prijateljskoj utakmici nizozemske reprezentacije protiv Italije, a povratak mu se predviđa za travanj.

- Kada pogledate najbolje svjetske igrače oni su uvijek zdravi, uvijek spremni. Kada možete odigrati 50 utakmica u sezoni, imate priliku postići više golova i podijeliti više asistencija, što znači da ste važniji za momčad. Sve počinje od zdravlja i neki su igrači sretni da nemaju problema s ozljedama. Nažalost, ja tu ne mogu ništa napraviti jer je moja situacija takva kakva je – zaključio je Van Persie, koji je do trenutka ozljede u Premiershipu u 11 odigranih utakmica ostvario učinak od sedam postignutih golova i sedam asistencija.


Komentara 1

OB
-obrisani-
14:26 14.02.2010.

kladimose.bloger.hr besplatan par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije