Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradalo koljeno

Van Dijk ide na operaciju, Liverpool će morati dugo bez ključnog igrača

Virgil Van Dijk
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
18.10.2020.
u 21:55

Neoprezan start vratara Evertona i engleske reprezentaciu je razljutio je trenera Liverpoola Jürgena Kloppa koji je bio prisiljen vrlo rano zamijeniti svog najboljeg obrambenog igrača

Stoper engleskog nogometnog prvaka Liverpoola i nizozemske reprezentacije Virgil Van Dijk morat će na operaciju desnoga koljena koje mu je ozlijeđeno u subotnjem gradskom derbiju protiv Evertona, potvrdili su u nedjelju iz njegovog kluba.  

- Liverpool može potvrditi da će Virgil Van Dijk ići na operaciju koljena koje mu je ozlijeđeno tijekom subotnjeg remija 2:2 kod Evertona. Središnjem braniču su oštećeni ligamenti nakon starta vratara Evertona Jordana Pickforda u sedmoj minuti utakmice na Goodison Parku - priopćili su iz Liverpoola.

Neoprezan start vratara Evertona i engleske reprezentaciu je razljutio je trenera Liverpoola Jürgena Kloppa koji je bio prisiljen vrlo rano zamijeniti svog najboljeg obrambenog igrača.

Iz Liverpoola nisu priopćili koliko će dugo trajati oporavak 29-godišnjeg nizozemskog reprezentativca, no na travnjacima ga sigurno neće biti više mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 1

DV
Džontra Volta
05:21 19.10.2020.

Taj Pickford je jedan odvratan, grub igrač kojem treba zabraniti da igra nogomet. Tako je i Mandžukića skršio pred kraj utakmice u polufinalu SP-a i još ga vrijeđao. Samo mu je Manđo nakon toga zabio gol...😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije