Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U AJAXU
Povratak na članak

Van Basten se pridružio paljbi po vatrenom: 'Onaj Šutalo ne zna ni riječi engleskog'

"Kad se Ajax brani, niže se greška za greškom. Ne mogu ni iznijeti loptu normalno. Kad golman ima loptu, nitko od braniča ju ne želi primiti, a ne mogu ništa napraviti u obrani", rekao je Marco van Basten o trenutnoj situaciji u obrambenom redu Ajaxa

Komentari 11

KU
kublajkhan
15:08 10.10.2023.

Vratite nam ga nazad za milju

VL
DE
Dex
18:02 10.10.2023.

nezna ni van Basten Hrvatski koji je službeni jezik EU

VL
T2
Tomo_20
20:29 10.10.2023.

Hahaha ee van Bastenu kao prvo nizozemci tvoji su losi jer ih vise ima i sta ces sad??:)))))))

VL
KU
Kujttim
14:31 10.10.2023.

Engleski je najmanji problem. Problem je što Ajax igra loše, kao što loše igra i Šutalo, pa se treba naći razlog.

VL
KU
Kujttim
21:41 10.10.2023.

Ako je Šutalo antitalent za jezike onda tu nema pomoći. Ako nije ambiciozan jezik naučiti engleski, isto nema pomoći, ali ne razumijem Ajax. Imali su priliku prikupiti sve informacije o Šutalu, svojim se ušima uvjeriti u sposobnost komunikacije. Po meni, osnovna stvar je da li igrač ima emocionalnu inteligenciju i sposobnost prilagođavanja u novoj sredini. Valjda može otići na kavu, valjda se može nasmijati, valjda može naći 3 do 4 suigrača koji će mu pomoći u adaptaciji. Gledam Oršića. bio je vrhunski u Dinamu. U Engleskoj je nestao. Oršić kao igrač više ne postoji. Gledam Nikolu Vlašića. U Rusiji je bio odličan, u Engleskoj je potonuo, a danas više nije potencija za reprezentaciju. Isto je i s Brekalom. Gdje je Lovro Majer, gdje je nestao Ivanušec? Na kraju ispada da je Lula Modrić u 39-oj godini jedina konstanta i da je neuništiv. Kramarić ozlijeđen, Kovačić potpuno blijed, za Erlića ne znam ni gdje igra, Pašalić niti sjena onog igrača od prije nekoliko godina, Perišić se ozlijedio...Petković isto nije spreman, pa tko će igrati? Samo imam povjerenje u Livakovića, Brozovića i Modrića.

VL
XY
XYZ52
18:46 11.10.2023.

Trebali su Sutala najprije zaposliti kao konobara da nauci jezik a onda na probu s pravom na eventualnu kupnju. Direktor Ajax-a je napravio tesku glupost kupivsi "macka u vreci" za silne novce i nakon toga je dobio otkaz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.