Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halilhodžić
Povratak na članak

Vaha: Dinamo je prerano počeo forsirati Kovačića

PSG ima pojedince za finale Lige prvaka, ali nema momčad. No za plave su i takvi – prejaki

Komentari 4

AN
Andreeejjj
16:52 23.10.2012.

Potpuno točno sve šta je rekao gsp. Vaha! Vaha je doktor nogometa...posebno za Čačića i ostale komične trenerčiče!

VL
Avatar netko30
netko30
20:04 23.10.2012.

bavi se alzirom...dosadan si...imao si jednu dobru tekmu u dinamu...sjeti od koga si ti ispao...tj sjeti se skupine...zato suti, mozda jesi za laike netko al mene nemozes prevarit

VL
AN
Andreeejjj
23:50 25.10.2012.

Molim vas novinare, zašto opterečujete dečke Kovu i Alana i usporedjujete ih čak sa Messiem? Pa Messi i ostali vrhunski igraći igrali su več u njihovim godinama u največim momčadima svijeta i njihovim repkama, uz to su već i bili najbolji igrači. Vi osobno štetite našim mladim nogometaškim talentima, prema tome spustite loptu, da im ne upropastite karijere!

VL
SA
SI aka SI
08:54 26.10.2012.

23.10.2012. u 16:52h Andreeejjj je napisao/la: Potpuno točno sve šta je rekao gsp. Vaha! Vaha je doktor nogometa...posebno za Čačića i ostale komične trenerčiče! -------------- točno, ali za razliku od njih se ne da zaje*****, ima svoj ponos i neos i ne može mu se ulaziti u svlačionicu i držati govore. Ima i neku viziju koju će provoditi dugoročno, a ne brinuti se hoće li na utakmici sa Inkerom ili Zadrom ostaviti dobar dojam na svog poslodavca. Jedino što mu je za zamjeriti je da se kod njega baš i nisu razvijali mladi igrači, recimo Vrsaljko je kod njega počeo nazadovati, a Kramarić je kod njega nestao. Za Sylvestra i slične koje je Vaha forsirao, mali je doktor nogometa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.