Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO GA U GLAVU

UZNEMIRUJUĆI VIDEO 'Ta ološ ubila mi je muža samo zato što je branio hendikepiranu osobu'

Boksač
Foto: Instagram
29.07.2020.
u 11:03

Boksač Starcev s leđa je udario Pohlova koji se onesvijestio, udario glavom u beton i preminuo.

Bivši boksač Mihail Starcev i dvostruka svjetska prvakinja u kikboksu Lilija Vorogušina snimljeni su kako sudjeluju u masovnoj tučnjavi u kojoj je život izgubio otac troje djece.

Incident se dogodio u ruskom gradu Barnaulu nakon noćnog izlaska. Starcev i Vorogušina sukobili su se s čovjekom koji je u ruci nosio štaku. Kako bi zaštitio napadnutog čovjeka, u sukob se uključio i Pavel Pohlov.

Boksač Starcev pritom je s leđa udario Pohlova koji se onesvijestio, udario glavom u beton i preminuo.

– Zbog ove životinje moje troje djece više nemaju oca koji nije samo tako mogao proći pokraj napada na hendikepiranu osobu. Taj je čovjek sa štapom samo htio pobjeći od te ološi. Moj Pavel došao je pomoći i razdvojiti ih, ali kikboksing prvakinja Vorogušina i njezin prijatelj i nas su napali. Onda se dogodio taj fatalan udarac i trenutačna smrt. Trenutačna! Nitko se od te ološi nije se ispričao ni meni ni njegovim roditeljima – napisala je supruga ubijenog koja je i sama svjedočila događaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @sveta_roh

Ključne riječi

Komentara 1

IH
IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ
11:28 29.07.2020.

po ovoj snimci niti je taj covjek koristio stap za hodanje, a i muz ti je zenu zasaketao, a nju je netko samo branio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije