Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRV NA SVE STRANE

Uznemirujuće! Djevojci u tučnjavi razbijena glava, vidjela joj se lubanja

Djevojka
Foto: Printscreen
1/2
29.04.2019.
u 08:33

Izazivačica Arteaga počela je brutalno krvariti, a na njenom je čelu nastala jedna od najtežih posjekotina kojima smo svjedočili u novijoj povijesti ovoga sporta.

U sunaslovnoj borbi večeri na Bellator 220 priredbi Ilima-Lei Macfarlane (10-0) uspješno je obranila titulu u muha kategoriji, a njenu izazivačicu Vetu Arteagu (5-3) zaustavio je lakat zbog kojeg su doktori morali prekinuti ovaj dvoboj.

Arteaga se pokazala kao teška protivnica za 29-godišnju Amerikanku kojoj je ovo bila treća uzastopna obrana pojasa, a presudni trenutak u meču dogodio se tijekom treće runde kada je MacFarlane preciznim laktom napravila posjekotinu na njenoj glavi, piše Fightsite.

Izazivačica je počela brutalno krvariti, a na njenom je čelu nastala jedna od najtežih posjekotina kojima smo svjedočili u novijoj povijesti ovoga sporta. Naime, nastala ozljeda toliko je otvorila Arteagu da joj se iz određenih kutova mogla vidjeti lubanja.

Macfarlane je nakon meča odmah u intervjuu svojoj protivnici ponudila priliku za novi susret.

>> Pogledajte nastup Thompsona na meču Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 9

SC
schwertransport
09:30 29.04.2019.

Djevojka!?

MA
marli
17:03 29.04.2019.

Ovo da se prikazuje u 21 stoljeću ? Spuštamo se niže od neandertalaca. A da se to još naziva sportom ???

DN
davaj_nama
09:41 30.04.2019.

"Djevojci u tučnjavi razbijena glava" - clickbait naslov. I to još neistinit. Niti je u pitanju "tučnjava", niti joj je razbijena glava. Posjekotina na koži nije isto što i "razbijena glava", što podrazumijeva lom kosti lubanje. Jadno senzacionalističko kvazinovinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije