Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Ivan Pavić
18. KOLO

Rijeka prosula bodove u Koprivnici u zadnjim minutama

Rijeka prosula bodove u Koprivnici u zadnjim minutama
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.01.2019. u 19:09

U odgođenom susretu 18. kola Prve HNL Slaven Belupo i Rijeka su u Koprivnici pred 500-tinjak gledatelja odigrali 1-1.

Utakmica se trebala igrati 15. prosinca prošle godine, ali je odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Rijeka je povela u 48. minuti golom Maxwella Acostyja. Petar Mamić je ubacio s lijeve strane, Antonio Čolak je proslijedio do Acostyja koji je glavom poentirao za vodstvo gostiju.

Slaven Belupo je mogao izjednačiti u 56. minuti. Nakon ubačaja Poljak Krystian Nowak je sjajno pucao glavom, ali je Simon Sluga uspio dodirnuti loptu koja je završila u gredi.

Rijeka je mogla sve riješiti u 82. minuti kada je Tibor Halilović propustio lijepu priliku. Tri minute kasnije domaćin je ipak uspio izjednačiti, a pogodak je postigao Stipe Bačelić Grgić.

Na ljestvici vodi Dinamo s 45 bodova, Osijek i Rijeka imaju po 34 boda, dok je Lokomotiva četvrta s 31 bodom. Slaven Belupo je napredovao za jedno mjesto i sada je sedmi sa 17 bodova. Na začelju je Rudeš s tri boda.

Komentara 2

DA
DarthVader
19:20 30.01.2019.

Superb, jos bi bilo ljepse da su ga total popusili. Mislim na n. K. Rijeka

PA
pappmisi
20:03 30.01.2019.

Jesenas su zivjeli od rada trenera Keka a sad dolazi do izraza rad novog trenera Biscana !!!!! Videcemo koje kvalitetniji trener !!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije