Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA
Povratak na članak

VIDEO Ćorluka oštro prije Austrije: To su gluposti, Hrvatska si to ne bi dozvolila!

- Nikoga ne podcjenjujemo, to je odlična reprezentacija i dokazala je to na prošlom Euru. Igraju dobrim stilom, s puno presinga i puno trke, ali pripremili smo se i bit ćemo spremni. Očekujem pobjedu.

Komentari 6

RA
radolizem
17:49 02.06.2022.

Luka Modrić je u sezoni 2021/22 odigrao 28 utakmica u La Ligi, 13 u Ligi prvaka, i sad ga, nakon 41 utakmice još ide zvati da u lipnju odigra 4 utakmice??? Luka ima 36 godina i 9 mjeseci! Da lii je to normalno? Za mene nije! Neka mu igraju Majer, Kovačić, Pašalić, Jakić...ali Brozović i Modrić trebaju odmor!

VL
RA
radolizem
17:41 02.06.2022.

Tanki smo, sve tanji. Srećom do SP u Kataru je još 5 i pol mjeseci.

VL
DC
DC
21:52 02.06.2022.

Bit ce tu jos eksperimentiranja, umjesto da se samo zamjeni one koji nemogu igrati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.