Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Krajan: Najviše živaca izgubim tijekom igre parova

Davis Cup
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
07.04.2018.
u 19:24

Naš par Ivan Dodig - Nikola Mektić slavio je nakon tri sata igre protiv Timura Habibulina i Aleksandra Nedovjesova sa 6:7 (2), 6:4, 6:4, 6:2.

Hrvatska Davis cup vrsta povela je 2:1 protiv Kazahstana u četvrtfinalnom dvoboju Davis cupa u Varaždinu nakon što je naš par Ivan Dodig - Nikola Mektić slavio nakon tri sata igre protiv Timura Habibulina i Aleksandra Nedovjesova sa 6:7 (2), 6:4, 6:4, 6:2.

- Pratimo ostale rezultate, ali prvo trebamo završiti posao u Varaždinu. Znalo se u nedavnoj povijesti dogoditi i da ispustimo vodstvo od 2:1, nakon Španjolske ili u finalu 2016. protiv Argentine. Ipak, tamo smo gdje smo željeli biti - kazao je izbornik Željko Krajan, koji je istakao da igra u parovima postaje veliki oslonac za cijelu reprezentaciju. 

- Eto, imao čak devet pobjeda u nizu. Mene kao izbornika raduje činjenica da imamo petoricu-šestoricu vrhunskih igrača u parovima. iako, moram isto priznati i da kao izbornik najviše živaca gubim tijekom parova. Puno je lakše kada znate da ste jaki u paru, a i sve reprezentacije koje su u zadnje vrijeme osvajale Davis Cup imale su jake parove. Pobjede u paru su nas 2016. godine odveli u finale i držim da smo i sada na najboljem putu da to ponovimo - zaključio je Krajan. Ostatak izjava pogledajte u videu.

Komentara 1

MI
MikiPrdekana
20:27 07.04.2018.

Ovaj Krajan ne može biti gori izbornik. Nit znanja, nit karizme, ni motivator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije