Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE NA VEČERNJI TV
Povratak na članak

Ćiro: 'Nikad ne bih vadio Kovačića i Vlašića, ali Dalić je pogodio s izmjenama'

Trener svih trenera bio je bez dlake na jeziku, kao i uvijek!

Komentari 63

AN
AntonioB22
17:13 29.06.2021.

1. Egomanijak Kramarić. Cijeli život udara loptu, i kada se nadje sam pred golom, šutne u vratara koji je već legao. A javno zahtjeva mjesto u prvih 11 i usporedjuje se sa Dovorom Šukerom?? 2. Rebić neprohvatljivog pristupa: Modrić sa 35 uklizava da blokira loptu koja ide 100 na sat; Livaković lomi tijelo da zaustavi odbitak; treći odbitak je pao di je Rebić morao stajati da nije mijenjao kopačke u neprimjerenom trenutku. Tisuće navijača koji su prevalile tisuće kilometara su zaslužili mnogo bolje! 3. Gvardiolov pristup da ostavi poziciju praznu protiv ekipe svjetske klase da bi popio vode je neprihvatljiv. Još je mlad, pa ne treba biti preoštar, ali prva dvojica ne zaslužuju više pozive. 4. Nedostatak hrabrosti trenera: povlači se sa Engleskom, sada sa Španjolskom; čim se otvorila HR malo, rasturena je Španjolska bila, i on odmah vraća na staru formaciju i signalizira usporavanje tempa igračima, u momentu kada su Španjolci kompletno dezorijentirani. Ove stavke smetaju sto puta više od poraza. Čestitke svim ostalim igračima, fantastični ste i po vještinama, i po borbenosti, ponos nacije!

VL
GA
galico
16:55 29.06.2021.

Ćiro nitko ne uspoređuje Perišića i Oršića...Znali smo da neće biti Perišića..pored Rebića,Krama i Brekalo su bili očajni..Gvardiol će biti klasa ali mu nisu napravili uskugu

VL
MA
Marsi
17:33 29.06.2021.

"On sam je rekao da kao grešku vidi što nije uveo Šimu Vrsaljka"....Glupost . Kod 3:3 trebao je postaviti Vidu na desnog beka, Gvardiola na stopera i Barisica na lijevog bocnog. Postavljanje Brekala na bok je bila katastrofala pogreska . Oba pogodka su preko njega pala...

VL
AF
AfganistanskiHrvat
18:22 29.06.2021.

Ali mi imamo stalnu konstantu. Spori smo.

VL
DU
Deleted user
17:16 29.06.2021.

Kad je Perišić nekome zabio hattrick? Ne omalovažavam Perišića, dao nam je neke od najbitnijih golova u reprezentativnoj karijeri već Ćiro omalovažava Oršića koji je dao hattrick Tottenhamu i Atalanti, a jučer je u 15 minuta dao gol, asistirao za gol i otvorio mrtve šanse za Gvardiola i Kramarića. Tko ovog starca više uopće zove da palamudi? Nadam se da će i Dalić skratit liniju. Da nas je 1998. vodio Ivić bili bi prvaci svijeta.

VL
RO
roland
19:15 29.06.2021.

Ovo nam je maksimum maksimuma....svrstati se u kategoriju s Portugalom, Francuskom i Engleskom (Njemačkom). Kakav Lovren, koji Vida, kakav Modrić, koji Vrsaljko, zašto Rebić i Petković??? Ili će dati šansu mladim lavovima, a to što Modrić, Lovren i Vida volee doći u Hrvatsku kad su reprezentativne stanke, tu nostalgiju ne treba hraniti. Dosta je bilo. Od rusije je prošlo 3 godine, sada je dosta s Badeljom, Vrsaljkom, Lovrenom, vidom i Modrićem. Dosta!

VL
IV
IvanSplit
17:37 29.06.2021.

Bravo Ciro nije Orsic ni p od Perisica. Ipak je to Hajdukova skola. A to je i sam reka Dinamovo dite Ciro Blazevic, Orsic je dobar igrac ali usporedivat sa perisicem glupost... Zatim Nikola Vlasic pun snage energije u Rusuji proglasen najboljim igracem. Vlasic bit ce drugi Modric to je sigurno..

VL
IL
ilustrator
20:22 29.06.2021.

ćiro brončani dalić srebreni živjela hrvatskaaaa

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
17:50 29.06.2021.

Nedaj se Ćiro hrvatina spretna i sretna.

VL
VO
Volimrukomet
17:23 29.06.2021.

A moj ciro ima ih puno kojima si ti rekao da neće moci i uspjeli. Zasto nece moci jedan uporni Orsic?

VL
ZV
Zvonko
17:21 29.06.2021.

Čiro komentira sa svog stanovišta i drži se svoje mladosti pa drugu mladost ne shvaća. Oršić je mlad, vrlo dobar i morao je igrati protiv Engleza i ispoćetka protiv Španjolaca a to jedino ne vide ovi koji ne poznaju kvalitetutu . Možda novac sa strane daje tko će igrati a tko na klupi. I na kraju ipak je stvar u m***ma. Perišić je dobar, iskusan ali mladost daje poticaj i to treba znati. Zašto je gurao Rebića kad su svi govorili da nije u formi ( sad me Dalić podsjeća na trgovca ).

VL
SP
sportiglazba
08:39 30.06.2021.

Ciro dobiva neku pinku od Dalica pa mu cuva leda u medijima. Svi znamo da je Ciri lova prva pa sve ostalo. Nakon 3 godine pripreme za Euro Dalic dolazi na Euro totalno nepripremljen be ideje bez taktike izgubljen. I to je logicno kad nije nista radio nego se pouzdao u cistu improvizaciju. Da je Orsic imao minutazu kao Perisic dao bi bar dva puta vise golova nego Perisic. Koliko se je cekalo na Perisica u Rusiji pa onda i kasnije. I za kraj mi stalno pricamo o najboljem veznom redu na svijetu a stalno gubimo. Igramo kukavicki, sve ekipe nas dominiraju i nadtrcavaju - pa tko je onda za to kriv

VL
KP
Karlovacko pivo
17:47 29.06.2021.

Ciro uhvati se sa Dalicom za ruku i ostavite se reprezentacije vasa su vremena prosla ono sto ste napravili neka ostane za povijest ali vise nemate ni znanja ni ideja

VL
DU
Deleted user
07:05 30.06.2021.

A šta ti pričaš, pa ti si nas uništio na euru i na svjetskom. Da je netko drugi bio umjesto tebe, na euru u Engleskoj bi igrali finale, a na svjetskom bi bili prvi.

VL
ŽU
žutizg
23:48 29.06.2021.

da,I Prosinecki nece biti nogometas nikada,jel?Ebem tebe I ko ti daje prostor

VL
PV
prcko.vitamincic
10:08 30.06.2021.

Predlažem Ćiru za budućeg novog izbornika.

VL
Avatar Optimyst
Optimyst
05:20 30.06.2021.

Ne radi se o tome da je "pogodio s izmjenama", nego je Oršić trebao igrati od početka.

VL
DU
Deleted user
17:23 29.06.2021.

Kaj nama treba Ćiro da kaže da je Rebić panjina, da igramo samo kad gubimo, da Dalić odabire loše! Ne treba, to se vidi iz aviona!

VL
FI
fika900
01:47 30.06.2021.

Rebic igrac prve klase, kao i mnogi drugi, kakvo licimjerstvo novinara i reportera...nitko ne spominje tupadtog kramarica koji je sve propustio i unistio svaku sansu za golove, ili kma prblem u glavi ili nogama, ali to nitko ne spominje, ocito mu "babo" bitan pa placa ....o Dalicu da i ne govorim, Viduka, Vrsaljko??? Pa pregorili su prije Grimove bajke...nista mi nije zao osim igraca koji su zasluzili svojom kvalitetom ici dalje!!! Dalicu nisi los osim uzlaznosti kojom se bavis prema igracima koji to ne zasluzuju!!! Jedini si ti kriv za ovaj jed, prihvati to, a na greskama se uci na seoskom turniru, a ne na repki koja mora imati i rep i glavu!! Dobro su i odigrali tko ih je vodio!

VL
DC
DC
01:23 30.06.2021.

Zasto je toliko tesko reci ono u sto smo se skoro svi mi ‘nestrucnjaci’ uvjerili - da je napravljena greska s Rebicem i da je Orsic morao biti nasa prevaga protiv Spanjolaca.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.