Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR

Bjelica i Dilaver otkrili što će biti najvažnije kako bi osvojili Kup protiv Rijeke

Nenad Bjelica i Mirko Barišić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
21.05.2019.
u 10:03

Finale Dinama i Rijeke igra se sutra na stadionu Aldo Drosina u Puli s početkom u 18 sati.

Hrvatski prvak Dinamo sutra napada dvostruku krunu, u finalu Kupa čeka ga susret s Rijekom. Utakmica se igra na stadionu Aldo Drosina u Puli s početkom u 18 sati.

– Želimo ponoviti utakmicu kada smo dominirali. Sluga je kvalitetan vratar, ali moramo biti koncentrirani cijelu utakmicu – rekao je Bjelica te dodao:

– Mi prihvaćamo da smo svaku utakmicu favoriti. Imamo već jednu titulu i želimo osvojiti duplu krunu. Unutar momčadi sjajna je atmosfera. Pritisak je stalno prisutan, ali ovi momci mogu se s time nositi – rekao je trener Dinama Nenad Bjelica. 

Emir Dilaver progovorio je o pojedincima u Rijeci:

– Nezgodnije je čuvati Čolaka, fizički je jači od Puljića. Rijeka uvijek čeka naše pogreške kako bi nas kaznili iz kontre. Bit ćemo maksimalno koncentrirani. Vidi se da imaju kvalitetu u napadu i zato i zabijaju toliko – rekao je Dilaver. 

Što su Bjelica i Dilaver rekli uoči finala Kupa s Rijekom, možete pogledati u galeriji na vrhu teksta. 

 

 

Komentara 6

SV
sven222
10:09 21.05.2019.

Normalno da ste favoriti kad počinjete utakmicu sa tri igrača više a ako treba jedan od tih igrača će izbaciti protivničkog ili će podići zastavicu da je zaleđe iako nije !!!! ja i ne znam zašto se igra tekma jer je bolje da se dodijeli javnim ukazom pehar a ne farsa !!!!

B2
bokida 2
11:16 21.05.2019.

Dinamo treba da igra ligu sa Austrijancima ili Mađarima jer ovako možete još sto godina laprdat o suđenju i ostalom. Možda bi onda pojedinci mogli osvojiti prvo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije