Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šprem o Štrleku
Povratak na članak

'On je u pet najboljih na svijetu, ja bih ga zvao!'

Nisu se igrači Crne Gore stigli oporaviti od tog šoka pa je prednost do kraja samo rasla, a na kraju je Hrvatska vodila i po sedam razlike

Komentari 5

NE
netkonešto
12:11 10.01.2020.

Baš se našao "stručnjak". Ovaj Šprem, osim što nije bio nikakav igrač je i polupismen. On ne može složiti ni dvije rečenice, a kamo li iste napisati ispravno na hrvatskom jeziku. Njemu treba dati trubu, a ne mikrofon.

VL
DU
Deleted user
11:23 10.01.2020.

Dečki pustite sad treninge, pa znate valjda igrati rukomet, igrate ga čitav život, okrenite se molitvi, molite čitave dane i noći, neka svi mole oko vas, samo molite i možda će pobjeda doći! Bog je uvijek uz Hrvatsku osim kada igramo protiv Francuske, njih se više moli pa su i glasniji i Bog ih bolje čuje onda a mi tada trebamo samo zvati naše generale da nam daju božansku potporu!

VL
DU
Deleted user
11:45 10.01.2020.

Štrlek je bar otišao kad je on osobno htio - nije dočekao da ga gurnu čizmom u jarak kraj puta, kao što je bio slučaj s Balićem, Metličićem itd. itd. Zato kapa dolje! Jest da ne znamo sve detalje, ali da je djelovao preventivno na tom planu - da... Nikad nije bilo ni dostojnog ispraćaja velikih igrača u rukometu, a da se o velikim utakmicama HR vs EU ili HR vs Svijet i ne govori.

VL
Avatar TamiFlu
TamiFlu
11:38 10.01.2020.

Hoce li zoka doci na koju utakmicu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.