Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI ZARADILI CRVENI KARTON

Infarktna završnica: Krstanović se upisao u povijest, Istra izjednačila u zadnjoj minuti

Infarktna završnica: Krstanović se upisao u povijest, Istra izjednačila u zadnjoj minuti
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
18.09.2021. u 19:00

Prvu domaću utakmicu na klupi Slaven Belupa Zoran Zekić neće tako skoro zaboraviti. Naime, u zadnjoj minuti, gotovo u zadnjoj sekundi susreta su prosuli bodove u Koprivnici. Istra je uspjela izjednačiti iz posljednjeg kornera u 95. minuti utakmice za konačnih 1:1.

U prvom dijelu je Istra bila dominantnija. Već u 2. minuti je imala dobru priliku, a nakon toga držala loptu u svojim nogama, iako nije stvarala posebne prilike za gol. Slaven nije bio na svome maksimumu, ali Glavčić je lijepo pokušavao iz slobodnjaka, ali mu je uvijek nedostajalo nekoliko centimetara gola. 

U 40. minuti susreta Rafa Navarro ruši Brkovića kao zadnjeg igrača u izglednoj prilici za gol i zarađuje izravan crveni karton nakon pregleda VAR-a. 

Ipak, na pauzu se odlazi s rezultatom 0:0, a onda utakmica 'počinje' u drugom dijelu. Odmah po povratku na travnjak, u 49. minuti Slavenov golgeter Ivan Krstanović zabija s bijele točke za 1:0 čime se izjednačio s Joškom Popovićem. Njih dvojica sad dijele treće mjesto na vječnoj ljestvici strijelaca HNL-a.

Odmah je domaćin 'prodisao', igrao lakše, dominantnije. Statistika se kretala u smjeru domaćina, nizale su se prilike za gol, ali je nedostajalo preciznosti. Istra se samo trudila obraniti kako s igračem manje ne bi primili još golova, ali se onda dogodilo neočekivano u zadnjim trenucima susreta. 

Nakon što je Čović hvatao dvije sjajne prilike iz Istrinog slobodnjaka, gosti još imaju korner, a prekidi su poznati kao rak rana Slavena. Druga stativa je prazna, Čović na sredini s igračem na leđima, a domaći braniči ukopani kao da su im noge u živom pijesku. Lak zadatak da u jednom 'fliperu' lopta pronađe put u gol. Upisao se prvijenac Mauru Perkoviću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije