Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZEMLJI

Goran Tomić nakon Slavena: Nije to bio naš dan, ali važni su bodovi

12.09.2021.
u 22:30

- U nastavku smo se “probudili”, promjene su nam donijele dodatnu energiju. Drago mi je da smo pobijedili iako nismo imali svoj dan.

U osmom kolu Prve HNL Rijeka je na domaćem terenu svladala Slaven Belupo 2:1. Oba gola za kvarnersku momčad postigao je Josip Drmić (78., 85.), a strijelac za goste bio je Nedim Hadžić (64.).

Riječanima je ovo treća uzastopna prvenstvena pobjeda, kojom su zadržali priključak s vrhom.

– Izrazito teška utakmica, u prvom poluvremenu kao da nismo ni igrali, bili smo užasni. Kao da nam stanka nije dobro došla, ispali smo iz ritma, nismo dobili nijedan duel. U nastavku smo se “probudili”, promjene su nam donijele dodatnu energiju. Drago mi je da smo pobijedili iako nismo imali svoj dan – rekao je trener Rijeke Goran Tomić, a njegov kolega Zoran Zekić istaknuo:

– U prvom poluvremenu imali smo četiri vrlo dobre prilike. U drugom je do izražaja došao Rijekin veći izbor igrača. Dobro su nas pritisnuli, no primili smo naivno dva gola iz prekida. Nije utješno, ali i to je korak naprijed za nas jer smo igrali hrabrije i prodornije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije