Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35. KOLO HNL-A

Nova katastrofa Dinama! I Rudeš srušio novog prvaka Hrvatske

Nova katastrofa Dinama! I Rudeš srušio novog prvaka Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.05.2018. u 19:50

Dinamo je porazom od Rudeša u 35. kolu HNL-a "proslavio" naslov prvaka. Plavi su jučerašnjim remijima Hajduka i Rijeke osigurali naslov, a danas su u Kranjčevićevoj poraženi s 1:0.

Novi hrvatski prvak četvrtu je utakmicu zaredom ostao bez pobjede i potvrdio da je u slaboj formi. Modri su izgubili od Rijeke, Lokomotive i Rudeša, a remizirali sa Slaven Belupom. 

Jedini gol na utakmici zabio je Anderson u 89. minuti. Bio je to jedini udarac Rudeša na utakmici, no dovoljan za tri boda. Dinamo je imao 15 šuteva od čega osam u okvir, ali mu to može biti slaba utjeha jer nije uspio zabiti gol.

Važan detalj na utakmici dogodio se u 85. minuti utakmice kada je Gojak zaradio drugi žuti karton pa je Dinamo ostao s igračem manje.

Dinamo, ti si sljedeći, poručio je Rudeš u prigodnom videu uoči utakmice i pokazao da je mislio ozbiljno. Novi prvaci Hrvatske dočekani su špalirom prije početka susreta, no Rudeš, rasterećen briga oko opstanka, na terenu nije bio darežljiv.

Dinamo je većim dijelom utakmice prijetio, pokušavali su Hajrović i Gavranović, ali je vratar Čondrić danas bio odličan. Slaba realizacija na kraju se osvetila momčadi Nikole Jurčevića koja je tako upisala sedmi poraz u sezoni.

Uoči posljednjeg kola Dinamo vodi na ljestvici sa 70 podova, na drugom mjestu je Rijeka koja ima tri boda manje, ali i slabiji međusobni omjer, dok je Hajduk treći sa 66 bodova. Posljednja dva mjesta drže Istra 1961 i Cibalia s po 26 bodova. U zadnjem kolu Istra će dočekati Rudeš, dok Cibalija gostuje kod Lokomotive.

Komentara 46

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:18 14.05.2018.

ha ha ha.... kakva trenerčina.... Pospana njuška osvojio prvenstvo prije same utakmice. Da Hajduk i Rijeka nisu takvi luzeri, Dinamo svojom igrom i ovakvim trenerom nikada to ne bi postao.

Avatar rubinet
rubinet
18:26 14.05.2018.

čestitke Dinamu...

ČI
čikaga
20:04 14.05.2018.

Prvenstvo je trebal osvojiti Rudeš jer je pobedil sve ove SLEPCE od osijeka, tovara, reke i ovih zgubidana iz dinama.To je najjadnija liga u Europi.Daleko od amatera koji rade i španaju nogomet. Stvarno su lakrdija kad je dinamo s toliko poraza prvak. Navijam za dinamo 66 godina ali ovo je stvarno SRAMOTA, a bit će još veća ako će slaviti titulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije