Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužili su

Ludnica na Maksimiru: Pogledajte kako dinamovci slave naslov

Dinamo
Foto: Screenshot
1/2
13.05.2018.
u 21:38

Modri su tako osvojili svoj 19. naslov i trofej nakon jedne godine vratili u Maksimir.

Uoči 35. kola HNL-a nogometaši Dinama vjerovali su da će osvojiti titulu, ali su očekivali da će to napraviti svojom pobjedom protiv Rudeša.

Međutim, naslov su osvojili i prije te utakmice, zahvaljujući poklonima svojih najvećih rivala u borbi za naslov. Naime, prvo je Rijeka odigrala 0:0 u Vinkovcima kod Cibalije, da bi dva sata kasnije i Hajduk osvojio samo bod protiv Osijeka (1:1), što je značilo da fešta može početi.

Modri su tako osvojili svoj 19. naslov i trofej nakon jedne godine vratili u Maksimir. Bez obzira kako završe utakmice protiv Rudeša i Intera, maksimirski klub bit će prvi na ljestvici.

Zbog toga je slavlje počelo već večeras, Dinamo je na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj se vidi veselje zbog osvojenog naslova.

Čestitke novom prvaku!

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
22:16 13.05.2018.

Kad vam Maminjo kaže da će biti tako....tako će i biti. Prejaki smo i kad nismo pravi. Volim te Dinamo.

KR
kruti218
21:50 13.05.2018.

oba krila partije,orjuna&brojni petokolonaši na APARATIMA!!!!

PA
Pajdo
22:47 13.05.2018.

Yugo nostalgicari nezadovoljni ljubomorni na ponosne DINAMOVCE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije