Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMILOVAN

Paulo Machado ostaje u Dinamu! Kažnjen sa 100.000 eura

Machado oprost
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/20
31.07.2015.
u 12:54

– Donijeli smo odluku, Paulo se ispričao i ostat će s nama u budućnosti. Snosit će posljedice. Razgovarali smo s igračima i svi su željeli da ostane u klubu – rekao je Zoran Mamić.

Paulo Machado unatoč incidentu sa srednjim prstom ostaje u Dinamu! Danas se na izvanrednoj konferenciji za medije u Maksimiru pojavila čitava momčad, a trener Zoran Mamić dao je na znanje odluku kluba:

– Donijeli smo odluku, Paulo se ispričao i ostat će s nama u budućnosti. Snosit će posljedice. Razgovarali smo s igračima i svi su željeli da ostane u klubu.

A te "posljedice" znače udarac po džepu. Machado je kažnjen sa 100.000 eura, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe.

– Napravio sam veliku pogrešku. Još se jednom ispričavam svima, navijačima, obitelji, predsjedniku... Ispričavam se i svom ocu koji je imao rođendan i nakon utakmice me pitao: ''Sine, zašto si to napravio" – rekao je Machado i dodao:

– Ispričavam se još jednom. Znam da mi neće biti lako, ali spreman sam na sve pa i na to kako će me navijači dočekati. Nikada nisam ovako reagirao i neću više nikada. Zviždali su mi i prije, ali nisam ovako reagirao.

Na kraju je na hrvatskom jeziku poručio:

- Žao mi je.

Kapetan Domagoj Antolić o svemu je rekao:

- Kao kapetan molim navijače da mu pruže drugu priliku. Znam da će Paulo na svakom treningu i utakmici davati sve od sebe.

>> Najveće kazne Dinamovim igračima možete pogledati ovdje

>> Mamić: Postoji mogućnost da Machado opet zaigra u Dinamu

Komentara 34

GI
gismund
14:08 31.07.2015.

da su ga potjerali i raskinuli ugovor machado bi dobio milju eura i otišao u drugi klub bez odštete, a dinamo bi bio teška pušiona. ovo je nekakav kompromis, čovjek je pogriješio, paltit će 100.000 EUR, ispričao se više puta i što sada? pa koliko puta se u obitelji posvađamo,svašta si kažemo i što onda, trebali bi se odmah rastati, potjerati djecu od sebe itd.? svatko može pogriješiti i svatko ima pravo na drugu šansu, prašta i Bog pa valjda može i čovjek!

IV
ivanhoe1980
15:56 31.07.2015.

Ovaj brod luđaka sa Mamićima na čelu ne prestaje s ismijavanjem samih sebe.Pa u svakom ozbiljnom klubu ovo bi bilo riješeno po kratkom postupku.Zamislite sličnu situaciju u nekom velikom klubu (kako Mamići vole zvati Dinamo).Igrač bi već bio na putu za doma sa plaćenom zrakoplovnom kartom.Ovo je isimjavanje i pljuvanje i ono malo šake jada koja dolazi na utakmice ovog,nekad,velikog kluba.

PO
PowerPoint
14:01 31.07.2015.

Zar je stvarno netko mislio da će Machada samo tako otpustiti? Čovjek ima plaću od 500 tisuća eura sve do ljeta 2017. pa sami izračunajte koliko bi Dinamo morao platiti da bi ga se riješio. Ovako će pokušati pronaći klub da ga nekome prodaju. Jedina moguća odluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije