Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE TIH VREMENA

Bio je prvak HNL-a pa poručio: Dinamo je veliki, ali Crvena zvezda je najveći klub na Balkanu!

Marko Vešović
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
29.02.2020.
u 13:53

Proveo sam lijepo vreme u Hrvatskoj kada smo i osvojili prvi naslov u povijeti. Bilo je specijalno. Dinamo je u tom trenutku imao 13 uzastopnim naslova prvaka. Svaka titula je posebna za mene, svake se sjećam. Gladan sam uspjeha - dodao je Vešović

Marko Vešović u HNL-u je dobro poznato ime. Crnogorski nogometaš koji je s Rijekom osvojio naslov prvaka trenutačno igra za poljsku Legiju, a za tamošnji portal Legia.net osvrnuo se na svoja iskustva u hrvatskoj, ali i srpskoj ligi. 

Vešović je u razdoblju od 2010. do 2014. godine igrao za Crvenu zvezdu, dok je, nakon jedne kratke epizode u Torinu, igrao za Rijeku, također četiri godine. Usporedio je i trenutačnog hrvatskog prvaka s beogradskim klubovima. 

- Dinamo je veliki klub, Partizan redovito igra europska natjecanja, ali Crvena zvezda je najveći klub na Balkanu. Riječ je o klubu koji je bio europski prvak i koji ima najbolje navijače - rekao je Vešović koji je komentirao i poljsku ligu. 

- Jaka je, svaki protivnik je opasan, morate dati sve od sebe u svakoj utakmici. Jedino što ovdje nedostaje je to što nema klubova koji redovito sudjeluju u UEFA natjecanjima - kazao je Crnogorac koji se rado prisjetio naslova s Rijekom.

- Proveo sam lijepo vreme u Hrvatskoj kada smo i osvojili prvi naslov u povijeti. Bilo je specijalno. Dinamo je u tom trenutku imao 13 uzastopnim naslova prvaka. Svaka titula je posebna za mene, svake se sjećam. Gladan sam uspjeha - dodao je Vešović. 

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. godine

Komentara 2

DU
Deleted user
14:43 29.02.2020.

Kada je bivsa predsjednica izjavila da je NkRijeka rezervni klub crvenojzvezdi i da su uvijrk imali prednost u rijeci srbi koji dodju iz zvezde naspram domacih decki sa grobnika Tad se cijela drzava digna na zadnje noge, a ovaj clanakk potvrdjuje tko je u pravu srbim kojem je zvezda u srcu i mrzi zagreb...

DH
dalibor.hren
08:01 01.03.2020.

Dinamo nije balkanski klub, a najveća na Balkanu je Steaua!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije