Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐEN U SMILJANU

U tome i protiv Hrvata? U Srbiji zavladalo oduševljenje, a glavni razlog je Nikola Tesla!

Nikola Tesla
Foto: commons.wikimedia.org
1/7
29.02.2020.
u 09:54

I mi u Hrvatskoj ćemo pratiti borbu te četiri reprezentacije jer će najbolja doći u skupinu na Europskom prvenstvu u kojoj se nalaze i vatreni.

Nogometna reprezentacija Srbije ove godine ima pred sobom važne susrete preko kojih će pokušati izboriti nastup na Europskom prvenstvu.

Prva prepreka na tom putu bit će neugodni Norvežani predvođeni čudom od djeteta Erlingo Brautom Hålandom u doigravanju, a u slučaju prolaza čeka ih bolji iz dvoboja Izraela i Škotske

I mi u Hrvatskoj ćemo pratiti borbu te četiri reprezentacije jer će najbolja doći u skupinu na Europskom prvenstvu u kojoj se nalaze i vatreni

>>> Pogledajte kako će izgledati kamp vatrenih na EURU 2020. godine

A ako tamo dođe Srbija, protiv Hrvatske bi mogli zaigrati u novim dresovima koje je ovih dana objavila specijalizirana stranica Footy Headlines koja rijetko griješi.

Foto: footyheadlines.com

Novi domaći dres Srbije tako bi trebao biti crvene boje, ali oduševljenje je u susjedstvu izazvao gostujući dres koji bi trebao biti bijele boje te inspiriranim genijalcem Nikolom Teslom koji je izumio izmjeničnu struju. Zato bi grb Saveza trebao biti florescentan

U anketi portala 'Alo' čak 67% čitatelja je glasalo kako im se dres sviđa, a tek 19% nije ostalo oduševljeno dresom. 

>>> Pogledajte kako je vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 91

PR
PrsutMaja
11:02 29.02.2020.

Clanak boli glava

DU
Deleted user
12:30 29.02.2020.

Kakve veze ima Teslina trofazna struja s fluoroscencijom?

DU
Deleted user
10:10 29.02.2020.

Mi Hrvati bi trebali maksimalno koristite ime i djelo Nikole Tesle, Fausta Vrančića, Ruđera Boškovića i ostalih naših velikana, a ne dopuštati da ih Srbi prisvajaju. Tesla je naš, Tesla je Hrvat, Tesla je Europljanin i Amerikanac, Tesla je građanin svijeta, ali zna se otkuda je potekao - iz hrvatske Like.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije