Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX!
Povratak na članak

Uzbuna u Maksimiru, Barcelona i Atletico dolaze po naše talente!

- Ovo im je područje jako zanimljivo. Posebno otkako Barcelonin dres nose dvojica Hrvata, Alen Halilović i Ivan Rakitić - kaže Nedeljko Štefanić

Komentari 5

DE
Dex
01:24 26.09.2014.

Hoće li i ove godine to biti pregled kojeg roditelji moraju platiti?

VL
DU
Deleted user
07:34 26.09.2014.

ak su naše škole nogometa tak dobre, zašto osnivaju svoje?

VL
SE
senior
09:09 26.09.2014.

GNK Dinamo treba reagirati na ovakve pokušaje mirno i staloženo. Treba javno objaviti da svako dijete koje prođe kamp Barce, Atletika ili bilo kojeg drugog kluba i ne uspije nema što tražiti u Dinamovoj školi nogometa. Sve drugo bi biloo školovanje škarta.

VL
DU
Deleted user
00:52 26.09.2014.

" odnosno Dinamu, koji kod nas najviše ulaže u nogometnu školu". Nogomet baš ne pratim. Volio bih znati, koliko igrača iz poznate dinamove škole igra u prvoj ekipi Dinama? Ako zna netko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.