Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UTAKMICI S DINAMOM

VIDEO Komadi betona padali s tribine na modernom stadionu Osijeka, mogla se dogoditi tragedija

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.03.2024.
u 22:23

Odron betona nije bio velik, ali mogla se dogoditi prava tragedija da je netko naišao u tom trenutku.

Vrlo neugodna scena dogodila se na večeras na Opus Areni u derbiju kola između Osijeka i Dinama. Kako saznajemo, urušio se dio tribine na istočnoj strani osječkog stadiona kada se ide prema izlazu između sektora C2 i C3. Nakon toga je od strane zaštitarske službe zablokiran odlazak prema WC-ovima i točionicima. Odron betona nije bio velik, ali mogla se dogoditi prava tragedija da je netko naišao u tom trenutku. 

Opus Arena novi je Osijekov stadion. Otvoren je 2023. godine, a izgradnja je koštala 65 milijuna eura. Prima oko 13 tisuća gledatelja i najmoderniji je nogometni stadion u Hrvatskoj, a vjerojatno i šire.

Inače, Osijek i Dinamo danas su odigrali 1:1. Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a izjednačio je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti nadoknade.

>> Pogledajte galeriju s utakmice

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/8
 
 
 
Ključne riječi

Komentara 23

MA
majeltomoguce
22:39 03.03.2024.

Totalni promašaj je stadion! Evo protiv Hajduka je bio rasprodan prije 2, 3 tjedna - danas je bio rasprodan, a Osijek je tek 4. na tabeli! Što će biti kad budu u igri za naslov??? Dakle ovom stadionu fali 5000 mjesta! Stvarno kako ljudi ne znaju planirati to je bolno gledati!

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
00:24 04.03.2024.

Pa kada skaču po njoj kao da su na utakmici.

KR
Krolo
22:36 03.03.2024.

Dugo je trajao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije