Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Poznatu tenisačicu pijanu iznosili iz noćnog kluba!

Urszula Radwańska
Foto: Twitter
1/5
01.12.2015.
u 22:18

Društvene mreže preplavile su fotografije na kojima je vidljivo kako ju, prilično oskudno odjevenu, iznose na rukama

Urszula Radwanska, 94. tenisačica svijeta, pokazala je da baš i ne podnosi alkohol. Ona je, pišu poljski mediji, rođendan Davida Celta, dečka njezine sestre Agnieszke, inače pete igračice svijeta, proslavila tako da se napila do te mjere da nije mogla stajati na nogama.

Navodno je pretjerala u kombinaciji votke i šampanjca, a to joj baš i nije dobro sjelo pa su je na kraju večeri doslovno iznijeli iz noćnog kluba.

Društvene mreže preplavile su fotografije na kojima je vidljivo kako ju, prilično oskudno odjevenu, iznose na rukama. Nije dugo trebalo da se vijest proširi svjetskim medijima.

>>Cibulkova će zbog fotografije bez grudnjaka mnogima postati omiljena tenisačica

Komentara 22

DI
Dijaspora
22:34 01.12.2015.

Pa dobro ni ja ne podnosim alkohol. Nekada sam upola pijan od boce piva,a od dva bi bio mrtav pijan.To se može svakome desiti.

Avatar poglavito
poglavito
22:46 01.12.2015.

Popila malo cura , ko' da je to nešto , nemože valjda stalno radensku tri srca lokat .

HA
Hancov
01:25 02.12.2015.

Jedan covjek iz juzne amerike je rekao, alcohol je ubio mojega oca , zbog toga ja pijem, jer zelim ubiti alcohol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije