Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrijanci odgodili

Upozorenje Dinamu: Feyenoord i CSKA se dižu u formi

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
08.11.2020.
u 18:14

Europska liga nastavlja se 26. studenog kada će Dinamo gostovati u Klagenfurtu kod Wolfsbergera

Suparnici zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi, Feyenoord i moskovski CSKA ostvarili su ligaške pobjede, dok je Wolfsberger svoj susret odgodio zbog brojnih igrača pozitivnih na koronavirus.

Feyenoord je u susretu osmog kola na svom stadionu pobijedio Groningen sa 2:0, a golove su zabili Geertruida (50) i Berghuis (84-11m). 

Momčad iz Rotterdama trenutačno se nalazi na trećem mjestu ljestvice sa 18 bodova, tri manje od Ajaxa i Vitessea.

CSKA je identičnim rezultatom u susretu 14. kola ruskog prvenstva pobijedio Rostov sa 2:0.

Pobjedu moskovskom sastavu donijeli su Kučajev (20) i Čalov (74). Gosti su u 60. minuti imali jedanaesterac, no Eremenko nije bio precizan. Nikola Vlašić je igrao cijeli susret za moskovski sastav, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 80. minuti.

CSKA vodi na ljestvici sa 31 bodom, tri više od Spartaka.

Idući suparnik Modrih, austrijski Wolfsberger, je nakon poraza u Zagrebu trebao igrati protiv Sturma, no utakmica je odgođena zbog novih slučajeva koronavirusa u njihovim redovima. 

Europska liga nastavlja se 26. studenog kada će Dinamo gostovati u Klagenfurtu kod Wolfsbergera, dok se u drugom susretu sastaju CSKA - Feyenoord.

Nakon tri kola na ljestvici skupine K vodi Dinamo s pet bodova, Wolfsberger i Feyenoord imaju po četiri boda, a CSKA je na začelju s dva boda.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:29 08.11.2020.

I Dinamo se diže u formi.

BL
bluescreen
21:18 08.11.2020.

Pokazali su formu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije